2prensesannesiiii aslitellioglu_07 5 haftada görünüyor canım 🥰 geç döllenmeyse biraz daha zaman alabilir daha doğrusu kişiden kişiye değişir 🥰
Annesininportakali53 aslitellioglu_07 ben 4 +2 de görmüştüm keseyi beta 6.000 kusurdu canım beta hcg 2000 üstü görünüyor
aslitellioglu_07 2prensesannesiiii benim erken döllendi canım beta değerim yedideyken öğrendim adetime bir hafta varken pazargesi de işten ona göre izin alayım dedim biraz iznim sıkıntı da benim☺️🙏🏻
2prensesannesiiii aslitellioglu_07 ben adetime 6 gün varken erken öğrendim 10.4 değerle 5 haftada kese görünmüştü canım iğne ucu kadardı kesenin içinde 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Morkelebek26 aslitellioglu_07 büyük ihtimalle görürsün canım 😊 benm 8723.66 çıktı dün bugün kesem 0.84 cmdi
aslitellioglu_07 Gulsumdamla ben de pazartesi gideyim diyorum o zamana değerim daha da yükselir iki güne bir katlıyor demişlerdi bakalım inşallh görünür ☺️🙏🏻
Deletedmom_12 4 haftalikken gorebilirsin vgnl usg den ama betana bağli ne kadar yuksek olursa o kadar net gorursun karindan bile