asraca Prensannesiiiiiii anlamına baktınız mı çok olumsuz yalnış hatırlamıyorssm müsabete uğramış demek tamm sahabelerde var ama anlamda önemli gb
Karali Yağiz eren yada ömer bende bu isimlerde takili kaldim hala kararsizim bebegim doğunca rastgele takicam galiba😒
Fprtkl Bizim cinsiyetimiz belli değil🥰 eşimin ailesi Yusuf ismiyle dolu bende çok severim bu ismi .onun haricinde Fatih Yağız Ömer isimleride güzel bence tabi sağlıkla gelsinler isimleri ile hayırlı bı ömür sürsünler inşallah 🌺🥰
aylinpalaa Esraa07 oğlumun adı Metehan olacak💙 Onun dışında Alpaslan, Cihangir, Mert böyle güçlü isimleri seviyorum 🤲🏻
selamvedua İbrahim Enes, İshak Enes, Mir Mehmed, Mushab Munis Safa Umeyr Asım Mahir Ahmet Yusuf Yusuf Taha Talha Talha Kerem Bizim cinsiyet belli değil ama öğrenci isimlerim 😅
sgok Ayseg31 neden olmasın şsim ahenkinin bi önemi yok bence ben de alakasız iki isim düsünüyorum insan kararsız kalıyo bemce koyulur
Aysaveminik bebeqiminannesi bizde batın alp koymak istiyorduk ama allahın ismi olduğu icin koymak uygun degilmis abdulbatin gibi ek gerekiyormus bilginiz olsun🙂