Sum_43 Derya5866 inşallah yazarım duyarsam hemen paylaşıcam 🥰🌼 sende sağ salim kucağna alırsın inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
HeyMommy Sum_43 Benim öyle şuan. Son adete göre 8+5 olması gerekirken 6+4. Dün kalp atışını duyduk doktor da bununla ilgili bişey söylemedi kötü anlamda. Zaten ultrasona her girdiğimde mutlaka 3-4 gün oynama oluyor anlamadım ileride görücez nasip olursa 🤷🏻♀️🙏🏼
Sum_43 Kızlar yarın gidicem inşallah duyarım bana dua edin olurmu benim dualarım bütün Anne olmak isteyenlerle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah içimde bi burukluk var 😔😔
Sum_43 Tospikannesiiiii 🙈 içimi çok rahatlatdın teşekkür ederim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kalp atışını duymuşmuydun ben duyamadığım için panikledim
Selcan94 Sum_43 geeç döllenmeee 😃 benmde haftasıyla uyumlu değildi sonradan yavrucummmm haftasını fazla geçti şaşırdı yavrum 😂
Sum_43 Ayy çok teşekkür ederim hepinize içim rahatlıyo böyle msjlar gördükce biraz daha rahatlıyorum🙈🙈