Esraaaakrky Ikioglanannesi5 bende sizin gibi artık ümidi kesmiştim yalancı sancım bile yoktu çünkü. Son haftalarda sürekli kapıdan destek alarak çömelme hareketi yaptım ve berhi hurması tükettim. 39+6 da da yine normal gün gibi evimin camlarını sildim temizliğini yaptım akşamına hastaneye 8cm açıklıkla gidip 4 saat gibi bir sürede doğurdum üstelik ilk doğumumdu. Size tavsiyem hareketlerinizi pek kısıtlamayın
Gencanneadayi9 Valla biz de ayni 39+1 hala bekliyoruz. Ne yaparsak yapalim bebegin keyfi ne zaman gelirse o zaman geliyor 😔
Esraaaakrky Yeliz6767 yok yorulunca başlamıyor bence belli tetikleyen hareketler olduğunu düşünüyorum. Yoksa doğum olana kadar evi dip köşe sürekli temizliyordum artık doğurayım diye 😊
Esraaaakrky Tugcemm61 hiç ağrı hissetmemiştim. Akşama doğru hafif bel ağrısı ve karın ağrısı şeklinde sancı geliyordu ama ben lavabo yıkarken üşüttüm demiştim taki nişanım gelene kadar. Her gün en az 20 kere kapıdan güç alarak çömelme hareketi yaptım ben. Hastaneye gittiğimde ebe de şaşırmıştı açıklığa. Orada da tam açılma olması işin çömelme hareketi yaptım ve doğumum oldu suyum patlatıldıktan sonra
Tugcemm61 Esraaaakrky Ne yapmamızı önerirsiniz şuan 37+4 günlüğüm. Aslında pilatesle hareketler yapmaya çalışıyorum ama abartmaktan korkuyorum bi anda doğum başlar mı diye
Esraaaakrky Tugcemm61 günlük hareketlerinizi kesinlikle kısıtlamayın. Egzersiz olarak çömelme hareketi ve activating labor var onu öneririm ben onları yapıyordum aklıma geldikçe. Umarım kolay sağlıklı bir doğumla bebeğinize kavuşursunuz