Selamlar arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim ve dünden acile gitmek zorunda kaldım ağrım vardı ve 4 dk bir geliyordu ve akıntım çoğalmıştı ve eşim beni doktora götürdü acilde nts bağladılar ve sancım ordada 4 dk bir çıkıyordu Altan müayne etti ve rahimde yumşama olduğunu söyledi yavaş yavaş aclma oluyor dedi bende biraz korktum sanırım 😅doğum korkusu galiba ve hemşire ebe hanım korkulcak bişi yok dedi acılman olcak eve gide bilrsin ama ağrın bunun 10 katı olcak deyince ben gene korktum 😅neyse eve çıkışımı yaptık ve geldik yemek felan yedim sonra uznıyım dedim biraz ve ağrım çoğaldı geçti çoğaldı geçti biran doğum yapcam sandık ve uyumuşum gecti derken saat 2 gibi bir mide bulantısı yanma oldu yataktan kendmi zor attım acayip dercede kustum afedersiniz çok kötü oldum ve çok rahatlamıştım ve gene uyumuşum sabah oldu kalktım yavaş kasılmam var ama akşam ki gibi ağrım yok ilk doğumum ne gibi durumlar bekliyor beni ondanda biraz korkuyorum acıkcssı arkadaşlar doğum yapmış kardeşlerim varsa bana evde nerler hastanede neler yapıyorlar yazarmısnız çok korkuyorum ne olcak ne gibi şeyler bekliyor. Beni birde rahim yumşadıktan sonra kaç saat veya gün rahim de acılma oluyor ve doğum gerçekleşiyor yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻