Nur_Altunay3335 Sonuç Aralık Birimi Mesaj BHCG 34205.0 U/L 0.1 Cuma günü kan verdim sağlık ocağında dün onaysız yazıyordu şimdi de 34205.0 yazıyor bu değer mi yoksa daha çıkmadı mı bilen birisi var ise yardımcı olabilir mi
MinnieMouse Nur_Altunay3335 kız maşallah bu değerle bebeğin kalp atışını da duyarsın kendisini de görürsün 🤭
Nur_Altunay3335 MinnieMouse yaa çok teşekkür ederim inşallah pazartesi göreceğim 🥰 ilk olunca anlayamadım doğru mu çıkmışım değer yoksa çıkmamışmı diye şüpheye düştüm
Nur_Altunay3335 Srfe_01 hiç bilmiyorum cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim dün onaysız yazıyordu bugün de sonuç kısmında bu yazıyor 5+4teyim şuan bilen var ise sordum bu yüzden
MinnieMouse Nur_Altunay3335 belki adetinin hemen arkasına yumurtlama olmuştur bazılarında öyle oluyor. Annem hep adetin arkasına hamile kalırmış. Nasıl geç döllenme oluyorsa seninki de erken döllenme olabilir
Nur_Altunay3335 Annesininportakali53 Yaa😍böyle aynı yazanlar olunca içim nasıl rahatlıyor anlatamam . ama işte insan çok korkuyor bir aksilik var mu diye
Annesininportakali53 Nur_Altunay3335 yok canim korkulacak birsey yok tadini çıkar kesen görünür bebegin tutunma aşamasında böyle ufak şeylere takılıp etkilenme hep pozitif ol tadını çıkar bebis güzelce tutunsun. biz 10 haftalik olduk bile 🥰
Aslaninannesi01 Nur_Altunay3335 değeriniz çok güzel benimde buna yakındı 6+1 de kalp atışını dinlemiştik hayrlı olsun
Nur_Altunay3335 Aslaninannesi01 çok teşekkür ederim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çiçeğim 🌸
Nur_Altunay3335 Annesininportakali53 Çok teşekkür ederim 🥰 yok takılmıyorum pozitifim bebeğimi görünce daha da içi olacağım inşallah 🤲🏻 Yaaa rabbim sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻
Deletedmom83940 Nur_Altunay3335 hatta iki gün sonra keseyi gördük şimdi 5+6 yız haftaya tekrar gidicem muhtemelen kalp atışını duyarız
Deletedmom83940 Nur_Altunay3335 bende 4 haftalıkken öğrendim beta hcg ile sonra kadın doğumda kan verdim 3505 civarı çıkmıştı