Babysharkdutdutdut Kızlar kaç dk baktılar, cinsiyet soyledilermi, foto verdiler mi, detaylı sonrası doktorami gittiğiniz, randevu saatinde hemen girebildinizmi, o güne ayriyetten doktordan randevu almak gerekirmi
Gamzelininannesi Babysharkdutdutdut selam canım ben yeni yaptırdım 1 hafta kadar oldu yarım saat inceledi baya doktorun adı gokcendi ama soyadını bilmiyorum yüzünü filan gösterdi bana bı tane de USG verdi cinsiyeti sordum söyleyecekti ama ikimizde unuttuk birde ben ayriyeten kadın doğum doktoruna da randevu almıştım 45 dakika sonrasına siram gelince girdim sonucu gösterdim çok beklememiz oldum
Sezya Babysharkdutdutdut detaylıda benim 3 4 dk falan sürmüştü. Doktordan doktora değişiyor malesef. Cinsiyeti söylemedi resim vermedi. O yüzden ben memnun kalmamıştım özele gitmiştim
BusraAltiok Babysharkdutdutdut ben de 18 mayısta gireceğim ama maalesef o güne sonuç randevusu bulamıyorum doktora göstermek için
Babysharkdutdutdut Gamzelininannesi bende bulabilirsem alayım ozaman randevu boşuna beklememis olurum🙏🏻
hayirlisi06 Gamzelininannesi slm sonucu kağıda mi yazıyor acaba özele gidiyorm da sonucu özelime göstermek istiyurym
hayirlisi06 BusraAltiok a benimki de 18 mayısta sabah 08.30 da umarm memnun kalırız ya 5 dk yazıp içimi karartılar
BusraAltiok Babysharkdutdutdut mhrsden takip ediyorum ama bulamayacağım sanırım orada istediğimiz doktora veriyorlarmi
Ecmcy BusraAltiok merhabalar biraz önce farklı bir yerde okumuştum hastaneye gidip randevu almanız gerekiyormuş mrshden alınmıyormuş.
Gamzelininannesi hayirlisi06 yok canım ben normal doktora da almıştım randevu oraya gidince doktor ekrandan goruyo zaten
BusraAltiok hayirlisi06 benim de saat 10.15 te valla memnun olan da var memnun olmayanda biraz şans işi olacak