minissannee fatma24--- hiç ağrım yok desem yeri hafif adet ağrısı gibi oluyor ara ara kanamam vs zaten yok sadece beta düşük 233 olan değer 7 gün sonra 701 olmuş
Boniboncuk minissannee canım eger dış gebelıkse onceden tespit etmek çok onemli diğer türlü dediğin gibi tüp alınma durumu ya da Allah korusun iç kanama durumu olabilir
minissannee Boniboncuk gittim şimdi çıkıyorum acilden Perşembe 701 olan değer 1089 olmuş gebelik kesesi görülmedi rahim duvari kalınlaşmamış gebelik bulgusu yok beta takibi yapılacak dediler
Boniboncuk minissannee kese 2000 üzerinde görünüyor diye biliyorum canım. Beta artışının biraz daha yüksek olması gerekıyor aslında ama kesenın gorunmemesi normal. İnşallah dış gebelık değildir. Herhangi bir lekelenme ya da agrı falan var mı
minissannee Boniboncuk lekelenme yâda ağrım yok yatış yapıldı takip edilecek beta 1500ü gecipte bebek görünmezse iğne yapılacak rahim duvarı kalınlaşmamıs
adsmom minissannee ben dış gebelik yaşadım fakat tüpüm alınmadı. Beta hcg değeriniz çok yüksek değilse alınmaz. Önce kürtaj olmuştum ardından değerim hala düşmeyince metatureksat adında bir iğne yaptılar onunla sıfırlanmıştı ve geçmişti