minikturtam1 pims hangi değerler ki bunlar daha acik yazsaydiniz keşke yardimci olacak nirileri cikardi illaki. Birde kadin icinmi erkek icinmi. Soruyorsunuz ?
pims minikturtam1 adet düzensizliğim var. 2 ay oldu adetimde gelmedi kan verdim ama 0-5 çıktı. yani gebelik yok. hiç mi bekleyip biras daha değerleri yükselen yok die merak ettim canm
minikturtam1 pims bir yerde okumustum. Adet olunmadigi her zmn ümüt vardir diyordu. Belki geç döllenme olmuş olabilir ama bunlar çok düşük bir ihtimal tabiki. 2 ay olmadi diyorsunuz. Sitres çok etkiliyor. Ben 3.5 yildir evliyim ilk zamnlar o kadar. Stres yapiyordum ki. Yasadiğim stresler yuzunden dengem bozulmustu artik adetlerim 2-2.5 ayda bir gelmeye başlamisti. Siz ne kadarlik evlisiniz bilmiyorum. Ama hic bu konulari dusunmayin akisina birakin . Kafanizin surekli rahat olmasi lagzim.1 yil korunmasiz iliskiye ragmen olmadiysa eger hic panik yapmadan eşiniz ve kendiniz icin bir randavu oluşturup gidin hastaneye.son zamnlarda aniden kilo aldiysaniz eğer pkos başlangicida olmuş olabilir. Dedigim gibi bir yil dolmadan hic takmayin kafaniza bunlari
minikturtam1 Eyll06 içiniz neden rahat degil? Bir sorun olduğunuMu düsünüyorsunuz? Doktorunuz normal demiş zatn. Ki bu haftalarda bencede cok normal. Kalp atisini duyduktan sonra içiniz dahada rahatlicaktir. Bence hic stres yapmayin. Ben yapi olarak cok stresli birisiyim. Ve butun zararlarini gordum. Rahat birakin kafanizin icini. Kotu olasiliklari dusunmemeye calişin. İnş. Saglicakla alirsiniz kucaginiza. 😊
Ebru-EY Eyll06 ben 😂 herşeyim geç oldu 😂 doktor normal dedi ama. 6+4 de bebişi gördük ve kalbini duyduk şükür ☺️ İnş çok beklemezsin sıkıntı stres yapıyor insan 🫠
Ebru-EY Eyll06 benim batıma göre bebek 8 haftalık olması gerekiyordu. Fakat geç döllenme olabiliyormuş. 7-8 haftalık olması gerekirken benimkisi 4-5 haftalıktı daha 😂 geç döllenme olmuştur muhtemelen kuzum seninde
Uzay1907 İlk testimde 1.20 çıktı, bir hafta sonra kendim test yaptım negatifti. Bir kaç gün sonra erken gebelik testi yaptım yine negatif. Bu sırada adetim 3 gün gecikti bir kadın doğumcuya gidip problemin ne olduğunu öğrenmek istedim hamileymişim🙃
pims Uzay1907 Olmasada bende inanın ki ümidi bile güzel Allah razı olsun bi ümitte olsa bunu duymak hoşuma gitti inşallah benimde öyle olur 😔