Ceylanbln Kızlar siz hiç yere düştünüzmü karın üstü ben dün düştüm yolda yürürken bebegime bi şey olmaz degilmi doktora gittik hemen ama içimde hep kuşku var eline ayağına kafasına bi şey olmasın 37 haftayım
benimmdunyamm Ceylanbln doktor birşey yok dediyse yoktur canım kanaman falan yoksa sıkıntı yok zaten kesenin içindeki sıvı koruyor onları genelde
Ceylanbln benimmdunyamm şükür kanama olmadı alttan kontrol etti doktor ama yinede 24 saatte kontrol etticem kendimi
Luliveannesi Ceylanbln sanada cnm çok geçmiş olsun korkma ağrın kanaman yoksa bişi olmaz şimdi normal hayatıma geri döndüm sadece dışarı çıkmiyirum 26. Gecicem yarın
Ceylanbln Luliveannesi Luliveannesi insan korkuyor dısarı cıkmaya sanki tekrar olucak diye 37+4 oldum bende
Luliveannesi Ceylanbln canm anneler günün kutlu olsun bu arada kesinlikle bnm haftam küçük bugün 26 haftalık oldum sen az kalmış canm çıkabilirsin yavaş yavs dikate ede ede
Ceylanbln Luliveannesi tşk ederim canım senınde anneler günün kutlu olsun inşallah çıkmaya başlıcam artık