Ayseee60 Kubraabrk bende biraz önce mihradan vazgeçerek Neva koymaya karar verdim. Mihra, birce Neva seçeneklerimdi
Seymaylaylom Ayseee60 ay neden vazgeçtiniz mihradan bu arada ben de mihra neva ela ve Alya beğeniyorum
Yasemibrahim dilekturan bir kızım var ismi Miray ❤️ ikinci kızımı bekliyoruz benim de suan en içime sinen duru oldu eşim de begendi ama daha bakıyoruz 16 haftalığız😊
Ayseee60 Seymaylaylom aynı canım hemen hemen düşündüklerimiz Neva daha tarz ve mihraya göre daha kibar geldi birde Kuranda geçiyor dedim bu olmalı
beydaguvenir fatma24--- inşallah böyle güzel bir yorum okumak keyfimi yerine getirdi, sizin Yüsraya da kocaman bir maşallah 🧿
meltemkumsal16 Ipek99 İpek te düşündük biz kuzenimin kızının ismi oda cok naif cok guzel adıyla yaşasın insallah 🥰🤗🌼
Defneazra Zeynebimz olmasa Zeynep sare olurdu ama Çar defne sare kuşağa hoş geliyor ama hala karar veremedim sare çok hoşuma gidiyor ona anlamlı bi isim bulmalıyım
Mehtap_ali Masalliyamihrican sağlıkla biz de kucağımıza alırız inşallah babamız masal istedi bende liya olsun istedim ne güzel bitanemle isim kardeşi olacaklar ne hoş 🤩🥰