Asyaaa35 Kızlar 2günden beri karnım deli dehşet kaşınıyor ellemeyim diyorum ama zor tutuyorum kendimi bazen tutamıyorumda kaşıyorum 39.haftamdayım son zamanlar diyemi acaba böyle oldu çünkü çatlaklarım zaten 34.haftada cıkmıştı göbek deliğimden itibaren aşağısında hep ama şimdide üstü kaşınıyor çok fena yada şimdide orasımı çatlayacak yada başka bişeymidir😫😫 çok kötüyümmm
Begumergun Asyaaa35 büyük ihtimalle çatlıcağı için kaşınıyor ne kadar kaşırsan o kadar çatlar 🤦🏻♀️ Bende 31+3deyim bende bazen felaket kaşınıyor hemen yağla masaj yapıyorum geçiyor
eslem06_ Asyaaa35 Benimde karnımda +tüm vicudum felaket kaşınıyor kadın doğuma gittim randövüm yoktu kaşıntı ya bakmadıklarını bişey yapılamayacağını söyledi doktor sonrasında acile gittim acildeki doktor yine kadın doğum doktoruna danışarak alerji hapı yazdı geçeleri yutuyorum iyi geliyor sizde acile gidin dayanılmıycak gibiyse başka türlü duş VS fayda etmiyordu bana
Asyaaa35 Begumergun ben yagda sürsem kremde geçmiyor acaba başka biseymi diye düşünmeye basladım ama ne olabilir ki😣
Ahsennnn Asyaaa35 suyu az mı içiyorsunuz krem yağ sürmek önemli tabi ama içeriden cildi suyla nemli tutabilirsiniz 3 litre su içiyorum günlük
Elif_ztrk Asyaaa35 su iç su vucut kurululugu da kasıntı yapıyor ben mesela gebeligim boyunca her gun 5 litre su içiyordum su an 37+1 haftalık hamileyim hiç catlagım yok kaşıntım arada sırada oluyor ama bacak ayaklar daha cok kasınıyo bende su içmek gercekten cok faydalı heleki hamilelikte
Asyaaa35 Elif_ztrk karnım dısında hicbiyerim catlamadı ve kasınmadı cok sukur içiyorum ama yeterli gelmiyor demekki
Elif_ztrk Asyaaa35 çatlakların cok mu yani benim bir arkadasım suan vebegi iki haftalık yeni dogdu iste onun da karnı cok fena catlamıstı
Akoglubuse Çatlaktan değil de gebelik kolestazı denilen olaydan da kaşınıyor olabilirsiniz.Karaciğer ve safra testlerinin bozulması demek,şiddetli kaşıntı yapar bence hemen doktorunuza haber verin önemli bir olay🙏🏽
Asyaaa35 Akoglubuse evet aklıma geldi ama son anda cıkabilirmiki bu zamana kadar hicbir sorunum yoktu
Akoglubuse Asyaaa35 çıkabilir kızkardeş,gebelik süreci değişik bir süreç malum🤷🏽♀️ allahtan yaklaşmış doğumun inşallah bi solukta kucağına alırsın🙏🏽
eslem06_ Asyaaa35 kan idral filan istemedi karnıma kollarıma baktı zaten kaşımaktan kanatmıştım bariz gözüküyor öncesinde kremde kullandım fayda etmedi alerji dedi hap yazdı kadın doğum bakmıyormuş lafta kaşıntı ya cildiyeye git dedi kadın doğum bana ama yine kadın doğum yazdı hapı
Asyaaa35 eslem06_ anladım canım gecmiş olsun pzrtesi kontrolum ve büyük ihtimal dogumum var o zaman söyleyecegim artık doktoruma