Sevimgiller Kızlar kan sonucum çıktı beta HCG 15.6 gebelik varmı bilen varsa yardımcı olurmusunuz hastahaneye gidiyorum şimdi ama bekliyemedim 🤦🏻♀️
moom222 Sevimgiller çok erken dahayeni iki günde bir kan ver iki katına çıkıyor mu bak şuan kese bile gzukmez bebek hc gözükmez
Sevimgiller Blue_Butterfly kalbim pır pır oldu o var yazısını görünce❤️😍😍güzel Duâların için çok teşekkür ederimmmm❤️❤️
Sehrbnon12 Sevimgiller var canım demiştim sana vat diye daha cok yeni 2 gun sonra tekrarla betanı hayırlı olsun canım
Sevimgiller Sehrbnon12 çok teşekkür ederim Kuzumm Ama korkuyorum kimyasal olur diye piskolojim bozuldu😔
Sevimgiller Sehrbnon12 doktor bakmadı bile acile gittim saglık ocagında verdiğim için e nabıza düşmemiş 20 ve altına gebelik var diyemiyoruz diyo morelimi bozdular ya
Ozlemsarap Sevimgiller 2 günde bir 2 kat artması lazm canm bende çok düşünen öğrendim 21 haftalığına stresten uzak dur yeter
Sehrbnon12 Sevimgiller bosver sen onlara bakma 2 gün sonra tekrar kan ver o zaman net anlasılır zaten dua et