mutluaile11 https://imgyukle.com/i/RzHQBn Kizlar 39+4suyum patladi. Hastaneye geldim dogumu kolaylastirmak için ilac istermisin dedi evet dedim ilacli ickili kokteyl yapti bileniniz iceniniz varmi. Bakalım ise yaricakmi😀 Not - yurt disindayim -
iyxtviycutxut mutluaile11 doğumu kolaylaştırmak başka yöntemler de vardı illa koktey sartmiymis 😂 alttan fitil veriyorlar açılma yapıyor hemde daha hızlı kokteyden 😂😂😂
Hapyymami55 Kubraaatmr Türkiye’de sence böyle bişey verirler mi sjsjjd yemek satinde gelen yemeğin yanında kutu meyve suyu olur anca sjsjjjxndbeb
Kubraaatmr mutluaile11 hele yani hiç duymadım 😀 tecrübelerini bizimle paylaş bakalım neler olacak . Şuan kasılmaların yok mu hiç açıklığın frlan ne durumda. İlk gebelik mi
Biroglanannesiii mutluaile11 Bende yurt dışındayım biliyorum canım yapanlar var benim henüz doğumuma var bakalım benim doktor bunları yapmıyor ama yapada bilir bilemem böyle şeyler sağ Salim doğur hemencecik kucağına al 😊😊❤️
mutluaile11 Kubraaatmr 2.gebeligim canım. Ilkide normal doğum suni sancı vermislerdi. Bakalım ne olcak. Suan sancı falan yok 😐