Canan2625 tubavarlikk benden bi şey istemedi detaylıda ki doktorum ciğerde sekestrasyon kalpte minimal sıvı çıktı geçme durumu var dedi çok önemsemedi ama yarın tekrar gidecem bi perinatolojiye detaylıda gittim öyle dedi sonra devlette perinatolojiye gitti böyle bi şey görmüyorum yok gayet iyi dedi tekrar gidecem üniversite hastanesindeki perinatolojiye detaylıyı özelde yaptırmıştım
tubavarlikk Canan2625 perinatolojiye gittik baktı evet minimal sıvı var kalp yanında bide ritim bozukluğu var , doğuma kadar yüzde doksan düzeliyor böyle şeyler dedi , bide çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi birde o bakacak
Canan2625 tubavarlikk bende bugün gittim ama doktorum sıvı görmedi şükür 2 perinatolog baktı yok dediler sadece detaylıda görüldü ama şimdi geçmiştir dediler o yüzden şükür içim rahat etti
Canan2625 tubavarlikk inş hatta doktorum baya detaylı baktı renkli dopplerden baktı yok bi şey yani kesinlikle yok temiz dedi için rahat olsun dedi zaten çok azdı o da geçti muhtemelen içinin ferah tut inş geçmiştir 🤲🏻❤️
tubavarlikk Canan2625 bugün doktora gittik çocuk kardiyoloğuna 🥰🥹 ritim bozukluğu ve kalp etrafındaki minimal sıvı geçmiş şükürler olsun 🥹😍😍
Canan2625 tubavarlikk ay şükür ya çok sevindim rabbim size bağışlasın inş sağ Salim 🤲🏻🥰insan ne kadar mutlu oluyor değil mi güzel haber duyunca 🥲
tubavarlikk Canan2625 aminnn🥹❤️❤️ hemde nasıllll 🥰 Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin sağlık sıhhat afiyet aminnn