Gonulckmk Kızlar crp değer 30.58 çıkmış korkmalımıyım Bide fibronejen diye bişey var oda 5.48 çıkmış normal mi yoksa korkmalımıyım
Mavidunyamm Gonulckmk crp yüksek çıkmış baya. Hemen antibiyotik tedavisi görmelisiniz. Hamilelik var mi
Gamzesay Gonulckmk enfeksiyon değeri cnm bu kanda yüksek çıkmış biraz başka bi doktora daha git inş geçer yani şöyle mesela boğaz ağrısı bile yükseltebilir bu enfeksiyonu bnm hemen kana karışıyor boğazda ağrı olunca
Elilar2225 Gonulckmk benim 11di antibiyotik verdiler hastanede yattım serum tedavisi gördüm ne demek normal başka doktora görünün o zaman
Mavidunyamm Gonulckmk crp en fazla 5 çıkabilir. Başka doktora daha görünün bu değer antibiyotik olmadan geçmez. Benim geçen ay 7 çıktı crp doktor bol bol sıvı tuket dedi öyle geçti bnimki
Gonulckmk Hem acil doktoru baktı hemde kadın doğum doktoru baktı onlar normal diyip gönderdiler anlamadım bende
Kuputo Gonulckmk tahlil değerlerinizdeki referans aralığı nedir? Belki ref aralığına göre normaldir gerçekten iki doktor da normal dediyse.
Gonulckmk Gamzesay 3 gündür biraz öksürük var anlamsız başımda uyuşma falan vardı o yüzden gittim açıkcası ayağa kalktığım an başım dönüyo halsizlik falan değerlere normal denilince şaşırdım açıkcası çünkü 30 çıkmış 10 falanda değil