Sumeyyeerdem ikramomm eldiven giyip koy mutlaka tırnakların da tam kısa olsun ben bu şekilde yaptım hep zorlanmadım
Gulten5 ikramomm YouTube da videosu vardı ordan izledim bende. Sırt üstü yatıp dizlerini kaldır.sağ elin iki parmağı ile biraz ayırıyorsun, sol elin parmağı ile ilacı içeri doğru yavaşça ittiriyorsun kolay oluyor
Zln2152 ikramomm özel bölgen suyla da olsa hafif ıslatsan sonra sırt üstü hafif bir şekilde geriye doğru uzanır pozisyonu ile bir kereden içeri bırak sonra bacaklarınla kapatıp sıkıştır vajinan hafif ıslak olsa sıkıntı çekmezsin benim düşük riskim vardı hep o şekilde kullandım
Zln2152 ikramomm süpersin canım. Bende ilk başlarda senin gibi çok zorlanıyordum en son ıslatarak yapabildim
ikramomm Zln2152 bir an bu tavsiyeyi almasaydım vazgeçiyordum o kadar canım yandı ve zorlandım 😄sağolasın valla canım 😘💖
Zln2152 ikramomm rica ederim güzelim yardımcı olduysam ne mutlu bana. Ee can yandıkça insan ne iş olursa olsun yapmaktan vazgeçer 🙃 ilacını almaya özen göster canım aksatma bari 😍❤️