amineafra2 Kızlar ne yaşayacağımı bildiğim için aşırı derecede korku var son 2 hafta kaldı nefes bile alamıyorum hatırladıkça evam sariyor elim ayağım titriyor hiç böyle değildim son haftalar da evam oldum nasıl başa cikabilirim
Atak66 amineafra2 abooo yeni bennn ama benim ilk hamileliğim ve sezaryen olacağım düşündükçe nefes daralıyor tuhaf oluyorum
Hapyymami55 amineafra2 o değilde kortugum tek şey tam olarak o esnada ne yapıyorlar bilmiyorum ama iç organlarim da acı hisediydim kalbimde idi galiba. Bı an korktum kalbim küt küt attiydi inşallah bu kezde olmaz
Buseveprensleri01 amineafra2 benimde ikinci dogumum olacak 2 ay kaldo çok korkuyorum ilkinde sezeryan oldum cekistirmeleri organlarının oynadığını sanki lazerle dikmelerine rağmen hissettim gibi geldi ilk dogumumda ne yaşadığımı az çok hatırladığım için ikinci kez korkuyorum allahim yardımcımız olsun
Adileeselvi amineafra2 Benimde ikinci doğumum olacak ve bir iki haftam kaldı sezaryen olacağım ilkinde bu kadar panik yapmadım geceleri uyku uyuyamıyorum resmen kalbim ağzım da sürekli kendimi ameliyat masasında düşünüyorum nasıl olacak kesecekler bitecek Rabbim yardımcımız olsun gerçekten
amineafra2 Atak66 doğumun her yolu berbat ama o çocuğu kucağına almak herşeyi unutturuyor ama ben ilk çocuğumu doğururken zor dogurdum ve az kaldigi icicn nefesim daralıyor
Cansugamze_ Bnde 2. Doğumum olcak inşallah ilki çok güzldi ondn şuan korkmuyorum pek sizin ilki kötümüydü 🥺
Serapcemre amineafra2 benm de zordu hiç takmıyorm düşünerek zehir edemem kendime her şeyi😊hayırlısı diyorm
Adileeselvi Buseveprensleri01 ilk doğumum okadar iyiydiki hiç birşey hissetmedim bir tek tansiyonum düştü masada bir kötü oldum olan aklıma geldikce şimdi yine panik basıyor sanırım nasıl olduğunu bildiğimiz için korkuyoruz benim iki haftam kaldı sayılır yüreğim ağzımda
amineafra2 Cansugamze_ vallahi elimde değil elim ayağım zangir zangir titriyor şuan uygulamaya bakayım dedim kaç haftalık olmuşum son haftalara yaklaştığımi fark edince çok kötü oldum
Ayda123 amineafra2 Allaha sığın canım bol bol dua et merak etme herşey güzel olucak sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah bende 2. Bebeğimi kucağıma alacağım bildiğimiz içinbiraz insan tedirgin oluyo ama sonuçta doğurucaz ha öyle ha böyle korkma rabbim yardımcın olsun👍🏻🥰
Gokceh amineafra2 canım benimde 2. olcak ve bende günler yaklaştıkca çok korkuyorum bide kızımda sezeryandı bu galiba normal olcak nadıl yapıcam hiç bir fikrim yok bide yurtdışında yaşıyorum dil bilmiyorum bu beni dahada çok korkutuyo allah yardımcımız olsun hepimiszin 🙏🏻
amineafra2 Gokceh elin gavurunla çatla dur bide vallah senin işinde çok zor kendini ofade ederken biraz zorlanabilirsin dicem ama anlar zaten o senin hareketlerinden stres yapma sende Allah yardımcımız olsun İnşallah