AselLinaMom RdvnMlkn ilk doğumum olacak ama henüz karar veremedim ilhan varank ve ümraniye arasında gidip geliyorum. Siz memnun kalmış mıydınız ilhan varanktan? hangi doktora gidiyordunuz ve odaları nasıldı ziyaret saatleri felan?
MeyraRana RdvnMlkn Ümraniye araştırma da doğum yaptım hani doğumumda çok güzel ilgilendiler benimle ama bebek hemşireleri biraz sinir bozucu sırf onlar yüzünden bidaha doğum düşünmüyorm
RdvnMlkn AselLinaMom benim odam tek kişilikti temizdi ama dogumum baya zordu doktorlar ve sekreterler şansıma 🙄😬 asabiydiler bide ziyaret saatleri var
AselLinaMom RdvnMlkn doktorlar ve hemşireler şans işi bence her hastanede sıkıntılı olanlar çıkabiliyor artık şansımıza ne çıkarsa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi önemli değil 🤲🏻🥰
Betulsen34 RdvnMlkn doğum icin bilmiyorum. Ama gecen dogum acildeydim. Hekimde cok ilgiliydi ebelerde (biri haric 😂) .
MeyraRana RdvnMlkn sırf onların yüzünden bidaha çocuk düşünürsem devlet değilde özel düşünyrm gerekirse çalışıp 20.000 kenara atcam özelde yapcam bebek hemşireleri köpek gibi azarlıyor hani yada kartal araştırmayı bi denerim.
Betulsen34 RdvnMlkn amin insallah. Heryerde iyi samimi yada daha soğuk kendini dusunen ebe hemsirelerin olduğunu düşünüyorum.