Ferhanugurlu Maltofer ilacını kullanan varsa nasıl yan etkiler oldu ben çok rahatsızlandım o ilacı kullanmaya başladıktan sonra boğazım şişti nefes almada zorlanıyorum yutkunamıyorum bunların hepsi bu ilacın yan etkilerinde var sizde de oldu mu resmen hasta oldum ya
Laurenkiz Ferhanugurlu ben kullandım aslında ama demir ilacı olduğundan bir yan etkisini görmedim arkadaşım, Ki bir çok ilaca alerjim var normalde😳 Acaba hava değişiminden hastalanıyormusunuz? Çok geçmiş olsun
Cicianne Ferhanugurlu ben 2.ye hamileyim iki hamileliğimde de maltofer kullandım kullanıyorum hiç bir yan etkiyle karşılaşmadım ama her insan bir olmaz doktorunuza danışın değişsin ilacı madem
serapinci Ferhanugurlu ben maltoferin şurup olanını kullanıyorum eğer şurup değilse sizinki söyleyin şurup versin o belki bişey yapmaz
DilaraBozkurt Ferhanugurlu bende kabızlık ve şişlik yapmıştı bıraktırdı doktorum oltofer kullanıyorum
Cismmpoyraz48 Hanzadek normalde aç karnina iciliyor bana doktorum aç dha iyi ama bulantı yaparsa tok da icebilirsin dedi bende bazı gün aç bazı gün tok içiyorum
Hanzadek Cismmpoyraz48 tok alayım bende. aşırı bir mide yanması var. Mide bulantısı onu çekmek istemem. Çok teşekkürler 🙏🏻
Nsns Ferhanugurlu kullanıyorum ama hiçbir yan etki görmedim bende sadece büyük wc rengi siyah gelıyor korkmayın sakın ben ilk zamanlar içimde birşey kanıyor zannedıyordum ilacın etkisiymiş demekki herkes farklı yan etki görüyor