Kızlar selam,
Bugun 38+0 olmustuk. Dün aksam kansız ama sümüksü sarımtırak nisanım geldı gercı nısanmı tam emın olamamıstım ama parca seklındeydı. Gece oldu yattım, hiç bıseym yoktu bu sabah saat 10 gibi kalktım allahtan eşimde evdeydi. Guzel bı kahvaltı hazırladım evi topldm esimi uyandırcaktm sancılrım basladı esım uyandı tam sofraya oturcaktk kı ben daha oturamaz hale geldm sancılrım birden 5-6 dkda bı gelmeye basladı bunlr yarım saat içinde oldu. Birden sıddetli geldı yanı. Yalancıdr dedm masaya oturamadan kendımı duşa attm sıcak su tutuorm ama daha da siddetlenmeye basladı . Suyum gelsin fiye bekleyeym dedm ama duramayınca apar topar hastanye gectık annemide evınden alıp, hastaneye vardıgımızda saat 12:35 falandı. Ultrasonda bebis cok kucuk ve 35 hafta uyumlu cıkınca doktor tereddüt etti ne dediler daha once falan sormaya basladı korktu cockta sıkıntı cıkıcak dye doktor muayene edince 9 cm demezmii:) doguruyosunn gelmek üzere dedi. tabi ben o arada artk bebegı hıssedıyorm asaagıda ıkınma hissim gelmeye basladı. doğuruyorum diye bagırmaya baslaynca hooop hemen dogum masasına alındım masaya yatmam 3 kere ıkınmam ve doğurmam 10 dk aldı almadı . Tam 12:48’de 2.548gr minnacık kedi gibi bi oğlum oldu cok şükür bin şükür saglıgıda iyi hastanedeyiz bır gece yarın sabah taburcuyuz insallah. Kesim olmadı, hafıf bebiş yıpratmasından dolayı 1 tane dikişim var hersy yolunda. Hersey 2,5 saat içinde oldu bitti Allah herkese böle doğum nasip etsin insallah🥰🥰 sormak istediklerinizi sorabilirsiniz🥰🥰❤️