Pirayeee Anil_Aras35 aaglikla kucağına al inşallah. Geçen instada bir cinsiyet partisi izledm, 3. Erkek yazısını okuyunca onu hatrladm🤣🤣
Merve201119 Anil_Aras35 Atlas benimde iki oğlum var üçüncüde oğlum olursa bende Atlas koyacagim Allahin izni ile
Suzan955 Anil_Aras35 Bende ayni Hala kabul etmiş sayılmam asla 4 denemem kız hasretinede dayanamam gibi geliyor 🤦🏻♀️
sg-happy Anil_Aras35 benim de 3 oğlum var 4.ye hamileyim daha belli değil cinsiyeti.bi kızım olsun isterim.nitekim ben tek kuzum annem de tek kız.ne benim teyzem var ne de çocuklarımın teyzesi.bi de 3 koçu güdecek yola getirecek bi çoban kazım değil mi😂
Fatmapekesen Anil_Aras35 benimde iki kızım var çok şükür 4 hamileyim ilkimj kaybettim oda kızdı 4 düncü kız geliyor istedim erkek olsun olmadi kismet 😊🤰
Anil_Aras35 Fatmapekesen biz kıza siz oğlana hasret 😀 Allah can sağlığı versin ikisi de evlat sonuçta. Rabbim sağ salim kavuştursun.
Fatmapekesen Anil_Aras35 aynen ya 😊🙈Amin inşallah vardır bi bildiği rabbimin boyle veriyorsa yoksa o bilmiyormu karışık vermeyi diyorum kendimce 😊🙏🤰 degismezse sağlıkla gelsinler inşallah
Pirayeee Anil_Aras35 😅😅 olsun sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil 💫benim 1 kızım, 2. Cinsiyeti öğrenemedik bir türlü 😅