yabadabaduu kızlar merhaba öncelikle ben 54 kiloyla hamile kaldım yani 1.72 boyuma göre zayıf bi kızdım yani etli butlu değildim ve kilo alamıyodum istesemde🤦🏼♀️ şimdi 14 haftalığım ve nerdeyse 59-60 kilo oldum su içsem yarıyo artık sanki. doktorum şimdiden böyle giderse çook kilo alacağımı söyledi haklıda 😂 ama beslenmemde o kadar aşırı değil günde 2 öğün yiyorum ve arada meyve o kadar nasıl bu kadar kilo aldığımı anlamış değilim siz hamilelikte nasıl besleniyorsunuz bu haftalarda ben nasıl durdurucam bunu gün içinde ne yemeliyim😂😂
Nskyhn yabadabaduu iki öğün olduğu için olabilir yani metabolizmanın çalışmasına izin vermelisin. Sık sık az az yemelisin. Maden suyu her gün tuketmelisin. Yani az yemek fayda etmiyor az ve sık sık yenmesi lazım vücudun çalışması icin
yabadabaduu Nskyhn ben 2-3 hafta da mide bulantısı çektim ilaç almamıştım ona rağmen o zaman bile kilo almışım şaşırdım bende böyle olmasına maden suyunuda deneyeceğim teşekkür ederim🌸
yabadabaduu aylinpalaa yani kahvaltıda değil ama akşam yemeğinde fazla yiyor olabilirim biraz birazda böyle denicem 🙏🏼😄🌸
melekortac 14 haftalığım, 2 kilo verdim ☺️ Kişiden kişiye göre değişir bence bu durum ya, benimki yemek yiyememekten kaynaklı. Yoksa bebişten önce su içsem banada yarıyordu ama şuan su bile mide bulandırıcı geliyo 😅
yabadabaduu melekortac ben mide bulantısı yaşarken bile vermedim aksine hiç bişey yiyemezken almışım evet kişiden kişiye çok değişiyor bende kilo vermek için dikkat edicem artık 😬🌸