Svcncmrnz Alta bazen iğne gibi bir saplantı oluyo hareketinden kaynaklı çok uzun sürmüyor geçiyor ama gün içinde iki üç kez oluyo canım acıyor o an hoplatıyor beni size de oluyor mu ilk gebeliğim de böyle bay yaşamamıştım
meltemkumsal16 Svcncmrnz benimde igne batması gibi hatta gidiklanma gibi bisi oluyor anlık geliyor 3 4 kere vurur gibi sonra geçiyor bebek oralarda diye düşünüyorum bilemedim 28.haftadayim
Fira1903 Svcncmrnz merhaba. Ben 26haftamda yasamistim 1dakikada bir 5-10saniye kadar batma oluyodu. Biraz uzandiktan sonra gecmisti ama sonrasinda 2cm acilmam oldugunu ogrendim🤦🏼♀️Tabii onla alakali mi degil mi bilmiyorum ama bence doktorunun servikal uzunluguna bakmasini tavsiye ederim☺️
Gamzess1 Yarın 26 haftama giriyorum 24ün başından beri banada oluyo anlık vurup geçiyo canım yanıyo böyle sonra geciyo neden oluyo bilmiyorum
DidemDnnz Ay bende de oluyor, idrar torbama yakın yerde hatta gidip yarın idrar vereyim diye düşündüm sistit gibi bişey mi diye
Fira1903 Svcncmrnz 26. Haftadandir suretli yatiyorum sadece wc icin ayaga kalkiyorum. Bir de 7/24 ginipral karisimli serum takili. Ha bir de nifedipin ilacinin da cok etkisi var. Suan 32.haftama girdim . Bu arada serklaj yapamadim hem ikiz oldugu icin hem de 26.hafta oldygu icin
Svcncmrnz Fira1903 Allah şifa versin cnm çok zorlu geçiyordur umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine bense iyi düşüneyim iyi olsun kafasndaym bu batmalark doktora gidince sorcm artık inşallah kötü bsy yoktur normaldir