northandmother Kızlar sizce detaylı ultrasonu devlette mı yaptırmalıyım özel de mi bide konya da detayliya giren var mı ?
bebegim42_ northandmother bende merak ediyorum nerden randevu alıcam onuda bilmiyorum kenarda bekliyim bari siz hangi doktora gidiyor sunuz acaba
Sevgikara northandmother ben girdim canım Ali kemal belviranliya gidiyorum hiçbir sorun çıkmadı 15-20 dakika baktı
NurTekeli northandmother sehır hastanesınde yaptırdım ben gayet ıyı oraya gıdıyorum cok guzel hastane
NurTekeli bebegim42_ konya sehır hastanesı Mete bertizlioglu na gıdıyorum cok ılgılı bı doktor tavsıye ederım
northandmother bebegim42_ valla henüz gittiğim bir doktor yok İstanbul’dayım tatile geliyorum oraya ve detaylı ya da orda gircem
Sema42 bsraguruler benim doktorum da oraya yönlendirdi bende Ahmet başarana gidicem memnun kaldın mı kaç dk baktı
bebegim42_ NurTekeli bende meram tıpa Hüseyin görkemliye gidiyorum ayrıntılı için randevu nasıl alınıyor acaba
Fslymerve northandmother kendi kliniği var Başaran Klinik ben muayeneme de ahmet hocaya gidiyorum çook memnunum Allah razı olsun detaylıya da çok ilgili baktı muayenelerde de çok ilgili tavsiye ederim☺️
Fslymerve northandmother Başaran Klinik olarak aratırsanız iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ben devamlı hastası oldugum için detaylıda ekstra ücret alınmadı ondan fiyatını malesef bilemiyorum