Pamuk_kubra Merhabalar hanımlar bugün kontrole gittim ve doktorum catının çok dar olduğunu ve bebeğin iri olduğunu söyledi kesinlikle sezeryan olmamı önerdi ben normal doğumu çok istiyordum böyle bir durumu yaşayıpta normal olan var mı
Fasulyem2 Pamuk_kubra bebek kaç kilo cnm? 4 ü geçerse biraz zor doğum oluyo dktorlar yanaşmıyor pek. İçin rahatlıcaksa bi dr a daha görün istersen.
Seyo64 Pamuk_kubra bende sezeryan yapsınlar istiyorum canım doktorun oyle uygun gordyse oyle olsun canım tehlikeli birsey olmasa zaten demez doktorun
3oglanannesi Pamuk_kubra dr unuz dediğine itimsdınız yoksa neden gidiyorsunuz o dra mümkün olsa derdi zaten sezeryan olunca anne olmamış mı oluyorsunuz anlamadım mümkün olsaydı normal olur derdi zaten burda ki kimse dr tan iyi bilemez
Fadimeckrr Pamuk_kubra çatı kontrolü olduktan sonra söylemiştir sanırım, kaçıncı haftada yaptı kontrolü acaba ?
Pamuk_kubra Fasulyem2 bebek 3.360 kilo ama çatım çok darmış mümkün değil normal doğum dedi maalesef olduğum yerde doktor bulmak çok zor
Deletedmom727271 Çatı darlığı hafife alınacak bir durum değil canım. Çok dar olduğunu söylemiş. Doktorunu dinle bence. Sağlıklı doğumlar dilerim.
Pamuk_kubra Deletedmom727271 aynen doktor sancı çektiğinle kalırsın çünkü bebek mümkün değil çıkmaz dedi
Pamuk_kubra Seyo64 bende öyle düşünüyorum zaten bu zamana kadar devlete gittim özelde sezeryan olacam son zamanlarımda devlette bir tane bile doktor yok o yüzden direk özele gittim
Pamuk_kubra 3oglanannesi son zamana kadar başka doktora gitmiştim malesef bulunduğum yerde doktorlar cok sorumsuz olduğu için buna gitmek zorunda kaldım ortada kalmaktansa başka doktora gitmeyi tercih ettim sezeryanla anne olunmaz demiyorum farkındysan sağlıklı olduğu için normal istemiştim herşeyi kafanızdakine göre yorumlamayın lütfen
Fasulyem2 3oglanannesi sezeryan olunca anne olmamış olmuyosun tabii ki abartılı bi tepki olmuş sizdeki. Sezeryan doğum bana göre daha zor toparlanması ağrısı vs yani Ondan daha cesurca gelir bana zorunda olmadıkca ben de istemem ameliat olmak. hanımefendi fikir almak istemiş ki gerçekten bazı doktorların işine geliyor sezeryan yapmak onlar için daha kolay. Benim başıma gelse bir dr a daha danışırdım doktoruma güvenmeseydim ki ilk doğumumda doğuma girmeden çatı muaynesi bile yapmadık gerek görülmedi. İkincide de yapmadık 38. Haftadaym
eslemesila Eltiminde çatısı çok darmis bebeği 4 kiloydu ama doktor ona 900 grm bile doguramazsin dedi direk acı sancı çekmeden sezeryan oldu devlette sizde doktorunuzu dinleyin bence
Seyo64 Pamuk_kubra ben devletteyim canım benimde vajinismus sorunum var bende sezeryan istiyorum ama doktorun yüzünü görüp Tam olarak konuşamadım hala
Deletedmom727271 Pamuk_kubra Doğru demiş. Benimde ilk hamileliğim de çatım dardı bebek kiloluydu ama bende doğum kanalına da girmemişti bebeğim. Doktorum normal yanlısı olduğu halde riske atmamıştı beni
Fasulyem2 Pamuk_kubra hayırlısını iste cnm bebeğin sağlıkla gelsin de doğum şeklinin önemi yok doktoruna güven vardır bi bildiği
Pamuk_kubra Deletedmom727271 aynen bu doktorda öyle dedi normal taraftarı ama mümkün olmadığını söyledi
Pamuk_kubra Tubaanne1 bulunduğum yerde malesef doktorlar hep izinde devlette kontrolümü yapan doktor bile yarı yolda bıraktı beni özele gitmek zorunda kaldım son zamanımda