Ormanmeyveli Kizlar bugün dayanamadim 2 büyük dilim pasta yedim. Ilk defa bu kadar tatlı tukettim. Şekerimij yükseldigini nasil anlarim? Aletim yok evde şuan iyiyim. Ardindan limon vs tukettim ama nefsime yenik düştüm :(
Ormanmeyveli Ormanmeyveli Bir sıkıntım yok ama hani sabaha kadar ne belirti yaşarsam endişelenmeliyim?
nurnur13 Ormanmeyveli her gün ikişer ikişer çikolata yiyen ben 🥲🥲🥲 az önce iki koca dilim trileçe yedim sonra bi uyku bastı şekerden mi bilmiyorum azcık uyumuşum, kendinizi kötü hissetmiyorsanız doktor da şekeriniz var demediyse bence bi kereden bi şey olmaz
Nskyhn Ormanmeyveli bence o seni hemen etkilemez yani sürekli yesen şekerin yükselir. Ama sana şöyle bir şey söyleyebilirim ağzında kuruluk çok olursa halsizlik yorgunluk olursa ama dediğim gibi onu sabaha kadar anlayamazsın. Bı de o kadar tatlıdan bir şey olmaz ki şekeri etkileyen tek şeker değil hamur işi de.
eymeninannesi35 Ormanmeyveli şekerin yükselirse ağzında kuruluk olur baş ağrısı vücutta titreme gibi semptomlar yaşarsın limonu sıkıp içine çok az su ekleyerek içip şekerini dengeleyebilirsin eğer öyle bi durum yaşarsan
Ormanmeyveli Nskyhn ayy teşekkür ederim yorumunuz için 💐💐 bu anne olmak mi bilmiyorum ama herşey endişe veriyor insana🥲
nurnur13 Ormanmeyveli 25 hafta, şeker yükleme yaptırmadım haftaya randevum var açlık tokluk şekerine bakacak doktorum
Ormanmeyveli nurnur13 İnsallah seker degildir canimm. Kan degerin düşükse belki o da halsizlik uyku yapiyordur. Ama tatlilarda o kadar guzel ki insan dayanamiyor 🥲
cgnduru Ormanmeyveli 1 kereden bir şey olmaz bende 5. Aya kadar kendi evimdeydim gayet sağlıklı beslendim … ramazan da nasıl beslendigimi Allah bilir evimdede degilim yiyorum ama yediklerim sonra midemi bulandiriyor bugün belki 2 baklava biskuviler kurabiyeler tatlılar yaz yaz bitmez yedim yani…. 😞