Minigin_annesi0 00 itibariyle 40+3 olcaz hâlâ sancım yok kızlar 41+3 e Kadar gelmezse sezaryen olacak kakasını falan yemesinden korkuyorum hâlâ yukarda hissediyorum. Sancı ne zaman başlıcak dört gözle bekliyorum ya 🙄 doktorlar sezaryen diye gözümü korkutmuştu ama bugünki doktor sancım gelirse normal olabilir dedi. Yürüyüş falan yapıyorum ama bebek daha inmedi
ayseenur Yürüyüş yap, merdiven in çık defalarca, egzersiz yap youtube de bir sürü video var bununla ilgili. Ben yerleri sildim çömelip diğer dün doğuma gittim. Çömel kalk, cinsel ilişki de etki ediyor yumuşaması için
Minigin_annesi0 ayseenur ay giriş katta oturuyorum merdiven inip çıkmaya utanırım 😂 yürüyüş yapıyorum egzersizde elimden geldiğince yapıyorum
ayseenur Minigin_annesi0 valla bende alt katta oturuyordum ama indim çıktım ve çok faydasını gördüm 2 saat içinde doğurdum :))
Nazirellam Aynı durumdayız pazartesi kontrolüm var doktor hareketlerini takip et sürekli kakasını yeme ihtimalime karşı dedi,çok şükür hareketleri iyi sürekli squat yaptım sıcak duş masajı yaptım ama ne gelen ne giden🫠
Minigin_annesi0 Nazirellam bizimde hareketlerimiz güzel. Bende merak ediyorum hadi kakasını yerse diye. Hareketimi azalırmış kakasını yeyince?
anne_4 Alttan muayene etmedilermi çoğu zaman alttan muayene sonrasında başlanıyor sancılar bol bol ilişki yapın ham yumuşar hem açılır
Minigin_annesi0 anne_4 Çarşamba günü yaptı açılma yok dedi ben bugünde yaparlar dedim ama gittiğimde yapmadılar.