Flz-cner98 Selam güzel anneler 🌸 5+4 hamileyim ve şimdiden acile düşmeye başladım bile. Bu mide bulantısı beni delirticek su bile kokuyor bi akıl fikir verin nolur. Birde yarın 5+5 oluyorum kontrolum var keseyi görebilirmiyim
Nskyhn Flz-cner98 keseyi görürsün. Kese için gidersen ilaç yazdır başka türlü olmuyor. Her şey denendi ama fayda yok..
FDM220 Flz-cner98 taze zencefili suyun içine koyun gün içinde o sudan için mide bulantısını azaltıyo ben öyle faydasını gördüm
askbebek Flz-cner98 doktor sana hap verecek O biraz rahatlatıyor ama ben hala fenayım 11+3 üm kokuya falan katlanamıyorum
TazeAnne06 Flz-cner98 ben sarı leblebi ayva ve ılık sütle birlikte mücadele ettim bana iyi geldi bir de çubuk kraker tuzlu
Flz-cner98 Nskyhn acilde Zofer isimli serum bağladılar ahh keşke evde de yapabılsek evet ilk kontrolüme gidicem yarın
Kara77 [silindi] evet bunu bende bir arkadaşımdan duydum çok iyi geldi demişti. Ben 7+2 haftalık çok şükür öyle bir mide bulantısı yaşamıyorum. Nadir zamanlarda midem bulanıyor her ihtimale karşı yine doktoruma yazdırdım aldım. Evde bulunsun 😊
[silindi] Flz-cner98 canım aynıydım gece yatmadan iç sabah da uyanınca iç ilk günler çok uyku yapıyor sonra alışırsın. En zararsız sayılabilecek ilaç bu olduğu için diğerlerinden ziyade buna alışman iyi olur