Mnk16 Kuzular çatlak kremi haricinde bacak kol bütün vücut nemlendirmek için katkı maddesi az olan krem araştırıyorum normalde neutrogena kullanıyordum ama bilemedim hamilelikte kullanılır mı
Nskyhn Mnk16 ya ben bio oil çatlak yağını her yerime sürüyorum çok güzel nemlendiriyor yumuşacık yapıyor sanırım hamilelikten sonra da kullanacağım gibi
Tugcesevimli Mnk16 mustela kullanın yüzde yüz organik,bio oil kullandım aşırı pişmanım bebeğe bile zarar verebiliyor %0 organikligi şaka gibi😣 arastirmamistim badger yüzde yüz organik,deodarant Yves Rocher organik bunları kullanabilirsiniz.
Nskyhn Tugcesevimli bakmadım. Ama bütün hamileler kullanıyor hatta uzman sayfalarda bile tavsiye ediliyor bilmiyorum. Zaten ne kullandığımız düzgün ki
Tugcesevimli Nskyhn evet bende kullandım ama yolunuz yakınsa eğer vazgeçin derim o kadar zararliymis ki 😓
Tugcesevimli Nskyhn gerçekten öyle ben dört tüp fazla aldım bilerek hiç arastirmadan elimde patladı 😄 en güzeli yüzde yüz organik olan mustela çatlak kremi bu arada,tabiki genetik faktörlere ve suya da bağlı ben çok su içtim mesela hamiligim boyunca sıfır karinda çatlama ama göğüslerim çok çatladı 😬 artık yapcak bişi yok napalim 😄
Nskyhn Tugcesevimli neyse mustela alayım 😂 şimdi gel bunu eşime anlat her şeyi alıyorsun diyor yine haklı cikti 😂😂