Asiyetugba Merhaba arkadaşlar kalp atışı yada ultrason görüntüsünden ikiz gebelik vs olduğunu anlayan var mı ? Elbetteki bunu doktor daha iyi bilir ama ben güvenemedim ki açıklama da yapmadı tek çift vs diye. Ama hala içimde çiftmiş gibi hissediyorum
Ecceee Asiyetugba doktorunuz neden söylemedi anlamadım tek kese veya çift kese görmüştür bunu biz bilemeyiz ki
Asiyetugba Vera09 çok ayrıntılı bakmadı doktorumdan memnun değildim o yüzden burdan sormak istedim bayramdan önce gittiğimde kese var bayramdan sonra gelin kalp atışı dinleyelim dedi basından beri herhangi bir dikkat etmem gereken vs hakkında hiç bilgilendirme yapmadı o yüzden kuşkuya düştüm
Asiyetugba Morkelebek26 en son 27 nisan da verdiğim de 10000 di suan ultrason da 6hafta 5 günlük gözüküyor
Morkelebek26 Asiyetugba ortalama 10000 olduğunda kaç haftalıktınız bide nasıl artmıştı beta değeriniz acaba?
Vera09 Asiyetugba bazı doktorlar ilgisiz oluyo evet ama ikiz bebeği görüp söylememezlk etmezler. 6+5te iki kese de olsa gözükür 2bebek de gözükür bence
Asiyetugba Morkelebek26 ilk öğrendiğimde 73 tü daha sonrasında 190 oldu 4 gün sonrasında 3468 oldu ve en son 4 haftalık olduğumuz da da 10000 olarak oldu 3468 ile 10000 olması arasında 5 gün fark var
Asiyetugba Vera09 bazılarında 3 aylık olduğunda belli ediyorlarmış kendilerini hayırlısı demekten başka çaremiz yok😊
Morkelebek26 Asiyetugba benmde 29 nisan 211.87 6 mayıs yani bugün 8723.66 çıktı o zamn benm artışımda normal sanırım 😊
Vera09 Asiyetugba ayy hiç duymadım gerçekten. Bidahakine başka bi doktora gidersiniz öyleyse içiniz rahat eder
Asiyetugba Morkelebek26 keseyi gördükten sonra sanırım betaya bakmayı bırakıyorlar sadece kesenin oluşması ile alakası var sanırım
Asiyetugba biranneeeeeee hayır ☹️ Hem Gurbetteyim hemde eşim görevde ikimiz baş edemeyiz diye düşünüyorum hem benim ailemde ikiz geçmişi hemde eşiminkin de ikiz geçmişi var o yüzden sormak istedim
Ormanmeyveli Asiyetugba Bunu biz sabaha kadar konuşsakta yine bilemeyiz canim doktorunu değiştir bence hani ikiz gebeligin ekstra bir belirtisi de yok ki mesela. Hic belirtisi olmayan mide bulantısı bile olmayan bir arkadaşımın üçüz bebegi var. Benim tek mesela bulantidan öldüm
Asiyetugba Ormanmeyveli çok şükür benimde hiçbirseyim yok ama kuşku insanı bitiriyor geçmiş olsun canım umarım tez zamanda geçer
Centrum Asiyetugba vallahi benim annemde ikiz getirmiş anneannemde banada kesin seninki ikiz olur diye dün gittim ultrasyona girdim 6+3 tüm tek kese görünüyordu
biranneeeeeee Asiyetugba canım beniö dedikleri gibi kuşku insanı bitiriyor bende de başta şüphe vardı sonra yok dendi 17 hafta oldum ama istemediğim için sanki travma gibi kaldı her gidişimde soruyorum sanki aaaa görmemişim ikiz diyecekler gibime geliyor 😂bilmiyorum nolcak pazartesi son defa sorcam kendimi yıprattım valla