Nurr- Tsh değeriniz en fazla ne kadar yükseldi kızlar benim 32 çıktı aşırı yüksek dusukten çok korkuyorum
Busra2365 Nurr- Yani çok yüksekmiş inşallah sağlıkla atlatırsınız doktorunuz en iyi çözümü bulmuştur stres sıkıntı yapmayın ilaçlarla yoluna giricektir inşallah
DemirinAnnesiiii Nurr- doktorun ilaç vermiştir kesin mutlaka ama mutlaka ilacını saatinde ve düzenli al lütfen.. Allah’ın izni ile bişey olmaz
Doga_deniz Nurr- 5 çıktı diye ilaca başladım 1,8 di en son doktorumok iyi böyle devam dedi düşük olması troidlerin çalıştığı anlamına geliyo yani sıkıntı yok yüksek riskli. Kahvaltıdan 1 saat önce alın ki etki etsin ilacınız yoksa hiçbi işe yaramıyo
Umud-- Nurr- ideal kaç olmalı acaba benim bu gebeliğin de 2,41 iyi mi ilk bebeğimde 13.500 vs gördüm kaybettim oğlumu ama doktorlar guatr düşüğe neden olmaz gelişimini engeller demişti bana
Cnsgkdnz Benm troit 6.49 Du hamile kaldığımı öğrendiğimde ben normalde 25 mg kullanıyordum suan 125 mg cıktık doktorunuza mutlaka her ay gidin ben her ay kan veriyorum düşük olmaması için atlamamak gereken bir konu
Ormanmeyveli Cnsgkdnz ya benimde 4.30 100 mg kullanıyorum diger ay kan verecegim ama ya cok fazla düşerse diye de tedirginim. Bu sefer de yükseltmek için mi ugrasacagim
Doga_deniz Ormanmeyveli Benim 5 çıkmıştı 6 gün 25 mg kullanıyorum 1.8 civarında sabit kaldı iki aydır. Eutrox mu kullanıyosunuz başka bi ilaç mı
DemirinAnnesiiii Nurr- ederim tabiki ama hiç endişe etme aklına kötü bişey getirme canım. Tsh değerimi düşürüp hamileliği düşünmek için 1 yıl uğraştım. İlacını düzenli aldıktan sonra bişey olmaz merak etme rabbim dermansız dert vermezmiş ilaç ile tedavisi olan bi rahatsızlık korkma hiç
Ormanmeyveli Doga_deniz eutrox kullaniyorum. Şöyle ben 4.30 çıkınca 50 mg kullanmaya başladım. 20 gun sonra kan verdim. Deger ayni sabit hiç inmemiş çıkmamış. Doktor bu sefer 100 yaptı. Sikayetlerim azalmaya başladı. Galiba düşüyor ama insallah cok düşmez
Doga_deniz Ormanmeyveli İnşallah etkili olur. 2 civarı olması gerekiyomuş ama 100 mg çok fazla geldi bana tabi dr vermiş vardır bi bildiği tabiki. Siz 50 kullanırken aç karnına almaya dikkat ettiniz yine de düşmediyse vücudunuz dirençlidir belki. Kahvaltıdan en az yarım saat önce alınması gerekiyomuş demİr iöçeren şeylerle karışınca etkisi olmuyomuş demişti bana dr yine düşmezseb ona daha çok dikkat edersiniz belki. Ben kahvaltıdan bi saat önce içmeye başladım direkt düşmüştü
Cnsgkdnz Şuna tsh 0.94 t4 0.53 100 mg din 4 gün 125 3 gün 100 mg yaptı ilacı arttırdı tsh yükselsin diye
Ormanmeyveli Doga_deniz teşekkür ederim inşallah hepimizin dengelenir. Bende belirti olarak asiri çarpıntı yaptı. Ama carpintim azalıyor değer dusuyo faliba