Hacermasal Tazeanne0134 allah kavuştursun canim bende 6 ayımdan beri eşimden uzakdayım tez zamanda kavuşalım İnşALLAH
Tazeanne0134 Hacermasal inşallah canım inşallah 🤲🏻 Allah her zaman sonu güzel biten ayrılıklar nasip etsin inşallah
KonuMankeni FDM220 ah ahh 🥲 41 bitiyor benim de yarın.. beklemeye korkuyorum. Siz devlette mi doğum yaptınız acaba? Son hafta nasıl bir yol izlediniz?
FDM220 KonuMankeni hayırlısı olsun canım. Benim doktorum son ana kadar hep bekledi bir sorun görmedi bende ve bebekte. Devlet hastanesinde doğum yaptım eğer senin de bebeğinin ve kendi sağlığın iyiyse bekle derim onlar zamanı gelince oluyo 😊. Kız mı erkek mi. Benim kızım ilkti 41+5 te oldu oğlum yeni oldu 39 da oldu tam
KonuMankeni FDM220 inşaallaah canım 🥲🥲🥰 benim de ilk, kız.. bizde de sorun görmüyor doktorum ama sanki devlette 41 bitince bi suni sancı deniyorlar.. ben de kakasını yapar yer mi ondan korkuyorum. 3 günde 1 gidiyorum ama ne bileyim yeterli bir Aralık mı 🤷🏻♀️
FDM220 KonuMankeni 42 olsaydım eğer o zaman suni demişti artık doktorum ama 42 olmadan gelmişti kızım. Hurma felan yiyomusun.. Birde kaç günde bir gideceğini doktorun daha iyi bilir.. İnsan tedirgin oluyo son zamanların tabi Allah yardımcın olsun 🌹
KonuMankeni FDM220 ramazanda yedim ama bu ara saldım 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ İnşaallaah canım ya bakalım yarın ola hayrola ☺️