Nargiza97 Valla cips tatlı gazlı içecek ciğer falan iyyorum sadece sakatet yemedim bide midye çok çok canm çekti 1 tane bile yemedim doğumada az kaldı şurda, sorun yok şu an çok şükür
Elvanguzel Hazal_41 o kadarda cips e takılmayın daha zararlı şeyler var sigara ,kola gibi cips en masumu kalıyor bence bende yiyorum canım istediginde zaten fazlası bulantı yapıyor 🤗
mom1111 Elvanguzel valla bende son zamanlar kola çok canım çekiyor 2-3 yudum alıyorum bazen inşallah sorun olmuyordur
minikmucizemmmmmmm Hazal_41 ye canım ya 2 3 paket yemeyeceksin ya sonuçta bişey olmaz Allah’ın izniyle 😂
mom1111 Hazal_41 canım ben ilk 3 ay ağzıma sürmedim hiçbir paketli gıdayı arkalarını okudum tek tek içindekiler kısmını 😂😂 ama 4. Aydan şu ana kadar canım çektikçe yiyorum bazen ayda 1 kere bazen 2 ayda 1 kere bir paketi komple bitiriyorum 😅 Ama salam sosis sucuk mayonez çiğ yumurta ürünleri ağzıma sürmedim hamileliğin başından doktorumda da dedi bebekte beyin hasarına sebep oluyormuş cipsi de oluyordur ama bu 5 liyi hiç yemedim
Elvanguzel mom1111 fazlası zarar tabiki herşeyin ama alkol sigara alan o kadar çok duydum ki o daha kötü ve vazgeçemiyor insanlar çok kötü ya üzülüyorum dua ediyorum herşeyi kararınca alinmali
mom1111 Elvanguzel kesinlikle çok haklısınız özellikle sigarayı kullanan çok duyuyorum anne karnındaki o bebeğin maruz kaldığı dumana içim yanıyor Üstelik çocuğunda anneninde tüm hayatını etkileyecek birşey Allahım kullananlara tez zamanda bu bilinci verip bıraktırır inşallah 🙏
Elvanguzel mom1111 amin kesinlikle yargılamiyorum bende içiyordum hamilelikten önce hamile olduğumu ogrenir öğrenmez bıraktım sonrada dumanından dahi tiksindim Rabbim onlara da soğukluk tiksinlik versin inşallah vicdan azabı cekselerde bırakmalari zor anlayabiliyorum dua ediyorum sadece.
Anneyimmmmm5 Hazal_41 ben gunde bir paket yiyordum sonra babam farketti asiri kilo yaptigi ve sivilce yaptığını soyledi ki dogru cikti cok kilo aldim ve sivilceler cikmaya basladi heryerimde bebege bi zarari yok galiba ama faydasida yok simdi haftada bir yiyorum yani oda babam görmeden çünkü çok kızmıştı 😂🤭
Biroglanannesiii Hazal_41 Daha dün eşimle film gecesi yaptık ve bir paket laysi tek başıma bitirdim bu kadar abartma canım bişey olmaz :)
Ayss344 Hazal_41 ben abartmadan canım isteyince yedim canım benim korkma kendini çok kısma bebeğim sağlıklı çok şükür ❤️🤲🏻