Hazal_41 Hamilelikte cips tüketen var mı bir sorun olur mu canım çok istiyor hamilelikten önce çok fazla tüketen biriydim bir iki tane ağzıma atmak yetmiyor :D yesem.bir sorun olur mu :(
Hazal_41 Merve234 bir küçük paket bitirmekten bir şey olmaz heralde ben hiç yemedim 😂😂 bir iki tane dışında ama.kesmiyor 😂
Hazal_41 Hapyymami55 ne olur ne olmaz ilk gebeligim.ne yenir ne yenmez bişey olur mu korkusu var tecrübesizlik
Hazal_41 Htcerdogn maşallah ben ayda bir kere içinden bir iki tane alıyordum eşim elimden alıyordu hazır eşim evde yok paketi yesem mi diye kararsız kaldım 😂😂😂
Begumergun Hazal_41 en fazla olucağı şey kilo 😂😂 ye gitsin bizde bakkal var ben sürekli yiyorum tabiki abartmadan 😂😂
Hazal_41 Begumergun aman zaten aldık alacağımiz kiloyu yeter ki sadece kilo yapsın bebislere bişey olmasın da korkum o 😂
Deniz93 Hazal_41 34+4 üm şuan 20. Haftalarda 1-2 kere yemıştım vicdan yaptım her yeme sonrası. Şuan da canım aşırı çekıyor ama tutuyorum kendimi 😐 yemıyorum
Hazal_41 Deniz93 bende ondan kararsız kalıyorum ice tea içiyorum bazen azıcık ona bile vicdan yapıyorum valla :(
ZeynepAlbyrk Hazal_41 17. Haftadaym.cipsi 2 kere yedim. Hambugerde 4 kere faln. Yani esirgemiyorum. Canm cekerse yiyorum. Bisey olmaz Allahın izniyle🙏
Hazal_41 Eslemim34 valla mı ya 😂 ben bir iki tane atmıştım ağzıma.ayda bir gerisini eşim yerdi şimdi evde yok yiyesim var bitek hiç kola içmedim kolaya kavuşmaya son 73 😂😂😂😂
Deletedmom623737 Hazal_41 ye gitsin ya kilodan başka ne olacak sanki yedi yirmi cipslerle mi besleniyoruz ne zaman canım cekse yerdim hamileyken şimdi 2 ay oldu doğum yapalı en son 8 aylık hamileyken felan yemiştim şimdi cips yemeğe vaktim bile yok
Hazal_41 Deletedmom623737 yaaa maşallah rabbim ömrünü uzun hayırli etsin bişey olmamış buna sevindim ben vicdan yapıyorum ama canım da istiyor çok seven biriyim kilo yapsn ya aman bebislerin canı saolsun 😂
Ceycey22 Hazal_41 her ürünün yıllardır içeriğine bakarım hemen hemen her markanın sadesi temiz siz yine bi kontrol edin ama 😊