Arkadaşlar eski postlarima bakarsaniz az çok anlarsınız durumumu.. cuma günü acil sezaryene alındım.. Bana bebeğin 1.5 ay geride dediler gelismemis beyni vucudu vs herseyi geri dediler. Ben o stresle ameliyata girdim. Belime iğne yapıldı titriyordum resmen heyecandan. Bebeğim acaba sağlıklı mi diye. O kadar heyecan yaptım ki bana sormadan hem belime igne yapıldı hem de genel anestezi verildi..uyandigimda beni odama aliyorlardi. Dilimdeki tek soru ? Bebegim sağlıklı mi.. ? Bu soruyu doktorlarin soyledigine gore belki 30 defa sormusum.. kendimde degildim hatırlamıyorum. Ama onlar dalga geçer gibi guluyorlardi. Yetmedi mi sorduğun diye. Neyse ciktim ameliyattan yatağa alındım bebegimi emzirdim çok şükür sıkıntı yoktu.. 6 saat sonra hemsire geldi. Ayaga kalkabilirsin dedi.. once oturdum 10 dk boyunca kulagimda aşırı bir basinc vardi bir anda konusulanlar ugultu gibi geldi bana bagirdim duymuyorum hc birsey dedim..hemsire normal dedi..esimin desteğiyle ayaga kalktim.. bir iki adim attim ve yere yığıldım. 15 dk boyunca kemdime gelemedim. Gözlerimi actigimda yataktaydim. Kulaklarim catliycak gibiydi midem bulaniyordu gozlerim de cikacak gibi.. aci icinde kivraniyordum.. zor bela esim giydirdi beni ağlıyordum resmen ağrıdan.bir saat gecti kalkmak istedim tekrar kalkamadim. Bebegimi bile zor emziriyordum.sonra karnima bir sanci girdi dogum sancisi gibi aci icinde bagiriyorudm agri kesici istedim yapamayiz daha 5 saat var dediler ben 5.6 saat boyunca cektim o agrilari. Neysee . Bir gun sonra siddetli bir boyun ağrısıyla uyandim. Doktoruma durumu söyledim normal dedi. 2 gün sonra taburcu oldum. Eve geldim. Boynum omuzlarim patlamak uzereydu agridan.. kafami duvarlara vurmak istiyordum. Sonra basima da vurdu.. ne uzanabiliyirdum ne oturabiliyordum ne de ayaga kalkabiliyordum.. bu agrilari da 6 gun cektim.. suan 7.gunum biraz daha iyiyim.. Ama bu yasadiklarim bir tramva olarak kaldi bende. Hayatım boyunca unutmayacagim.. Hele de dikislerim zaten.. yorgan dikmisler gibi resmen.. ara ara kanıyor .. cok isterdim pozitif hikayemin olmasını ama maalesef..