Morkelebek26 Kızlar uygulamaya göre 5+2 yim. Betam 27 nisanda 92.52 çıkmıştı. 29 nisanda 211.87 çıktı. Ve bugün tekrar verdim aradan 6 gün geçti bugün 7. Gün beta 8723.66 çıktı sizce nasıl değer?? 😊
Prenses11 Morkelebek26 çok iyi artmış sonucun çanım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Morkelebek26 Feridee07 yarın gidicem nasipse canım 😊 biraz sanki hızlımı yükselmiş ya endişelenmem gereklimi 😊
Feridee07 Morkelebek26 hayır endişelenme benimde birden yükselmişti 5055 iken keseyi görmüştüm 1 hafta sonra da bebişi gördük nokta kadardı ve kalp atışını duyduk muhtesem bi his 🥰 degerin gayet iyi, iyi dusun hep
Morkelebek26 Prenses11 ALLAH razı olsun inşAllahhh 🤲🤲😊😊 ya birden yükselince biraz endişelendim açıkcası 🙈
Morkelebek26 Meltem01-27 birden bu kadr yükselince normalde 2 günde 1 2 kat artış beklenir ya biraz o yüzden endişe duydum açıkcası 😊😊🙈
Morkelebek26 Feridee07 sizin artışınız nasıldı 😊 hep iyi düşünüyorum tabiki ama okuduğumuz duyduğumuz şeylerden istemsiz etkileniyoruz 😊🙈
Meltem01-27 Morkelebek26 ikiz mi acaba 😊ama böyle artış olanda var kuzenimimde böyleydi çok şükür sıkıntı olmadı 😊
Feridee07 Morkelebek26 ben ilk kan verdiğimde beta hcg 33 dü. 9 gün sonra tekrar kan verdim 5055 olmuş 2 gune bir arttigina gore hesaplarsak 1000-1500 olmasi gerekiyodu benim de fazla olmmus oldu artis ama doktor icini rahatlatiyo gittiginde gorursun. Hersey yolunda dedi rahatlamistim 🥰
Morkelebek26 Feridee07 ayy şuan içimi rahatlattınız ya 😊 gerçekten korkmuştum 😊😊 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşAllahhh 🤲🤲