Suleermz arenkus maden suyu ve ayva bana en iyi gelen şeydi canım ayva şuan zor ama maden suyu içebilirsin hem magnezyum açısından da oldukça iyi geliyor
Nil2736 arenkus valla o yanan mideye napsan geçmior. Boğazın gırtlağına kadar yanıosun son zamanlarda. İlk gebeliğimde epey zorlamştı bu durum beni. Bu hamileliğimde daha başlamadı. Başlamasn die dua ediorm
Aysemeva0306 arenkus ben kutu kutu rennie kullanmıştım boğaz pastili gibi ağzında bekletiyorsın. Benim mide kıramplarıma da iyi gelmişti. Zaten reçetesiz satılıyor doktorunu arayıp hemen alabilirsin
Fnd92 Doktoruma danışıp gaviskon şurup ıcıyorum günde uc dört kez o kadar iyi gelıyor ki başka hiç bisey fayda etmemişti gecmıs olsun
Nil2736 arenkus söyle tabi. Şurup verir. Anlık rahatlatr.yani özellkle gece yatarken oluo ya. seni uykuya geçirene kadar idare etse ilaçlar geceyi kurtarırn
Rabiaugur arenkus ben 34 haftalık hamileyim bu aralar mide yanması zirve yaptı ilaç bile kar etmiyor soğuk süt içiyorum ama öyle bir bardak falan değil 3 yudum içiyorum yarım saat içinde geçmezse 3 yudum daha içiyorum geçiyor 3 er yudum şeklinde ara vererek içerseniz geçer inş
irem-Dora arenkus soğuk süt işe yaramazsa gaviscon double action şurup. Sağlık ocağına yazdırmıştım ben ama Reçetesiz de alınıyor, gebelikte mide yanmaları da kullanılıyor zaten. Ben ikinci kutuyu aldım şimdi başka türlü yatamıyorum bile midem ağzıma gelecek gibi kötü oluyor
Curious Gavisconu ben de kullanıyorum iyi geliyor, bir de yeni keşfettim, çilekli kefir almıştım, 1 bardak içtim, resmen ilaç gibi gelmişti. Tavsiye ederim, hem de çilekli olduğu için kefirin tadı kötü de gelmiyor.
happykrkmzs arenkus rennie şurup vermişti doktorum bide bol su çok iyi geliyodu.sabah kahvaltıdan sonra başlıyordu benimde 28+5 haftalığım 1haftadır yok doktoruna sorup sağlık ocağında falanda yazdırabilirsin