Sibel_l3 Kızlar bebeğim 1 haftalık sarılık değeri 14 çıktı, sık sık emziriyorum, ama bazen uyandırmakta güçlük çekiyorum, nasıl uyandırabilirim nasıl geçer bu sarılık
hunilimom Sibel_l3 bol bol emzirme ile gerekirse saat başı emzirin sarı birşey giydirmeyin mi kotulesirse. Hemen fark edin burnunu sıkın ayaklarini gidiklayin
Mommynurse Sibel_l3 annesi bebişi bir süre biberonla besle sarılık olduğunda enerjik olmuyorlar memeyi kuvvetli çekmiyorlar beslenemedikce sariliklari da artıyor sarılık artnca sürekli uyurlar sende doydu uyudu zannedersin bir süre biberonla en kötü enjektörle besle minik kuşun inşallah düzelir 🧿🤍
Suleermz Sibel_l3 topuklarına ufak ufak vurabilirsiniz pıt pıt şeklinde burnunu sıkın hafifçe beyaz tarzı giydirin ki anlaşılsın artarsa
Mustafaceylan Sibel_l3 bebeğinizin doydugundan emin olun sütünüzü kontrol edin eğer az geliyorsa mama verin sütünüz bol akana kadar ben sadece anne sütü veriyordum çocuğum doymuyirmus ve sarılık oldu o yüzden dikkat edin eğer gerekiyorsa mama verin