Tugcemd Nikooo 6. Haftamdan beri oluyo kanama lekelenme 12 haftalıgım geçen hafta hastaneden yeni çıktım kahverengi herzaman kötü degil içindeki eski kan diyo doktorlar ama sen git görün doktora karın kasık agrın varmı ?
Azra41 Nikooo yerleşme kanaması olabilir bende de oldu böyle kahve siyah gibi bisidi iç çamaşırımda gördüm bıdaha da olmadı bende progestan kullanıyorum gittim doktora korkulcak bişey yok dedi gözlemle kendini eğer devam ederse bu görün derim hem aklında kalmamış olur 😊
Deletedmom_13 Nikooo kontrole gitmekte fayda var. Hiçbir akinti sebebi kötü olmasada normal değildir, ama ilacı kullanıyor iseniz önceden de olmuş belli ki
King_dady Nikooo evet canim normal iki hamileliyimin ikisindede 7-8 haftada lekelenme oldu doktora gitdim ikisindede hərşey normal.10 hamileden 7 de görülen bi durum
Tugcemd Nikooo yo korkma ozaman ama agrın olursa kanaman siyaha yada kırmızıya dönerse ozaman kesin git doktora
Ronas Nikooo ben aynı durumu yaşadım 8 hafta da kırmızı kanama yaşadım hastanede kaldım lekelenmem kahve rengine döndü dr korkma artık kırmızı olmadıkça dedi bende Progestan kullanıyorum fitil olarak
King_dady Nikooo ozaman doktoruna danış yerləşmə kanamasida ola bilir yinede doktoruna danış canim aklina kötü şeyler gətirme inşallah iyi düşün iyi olur
Kbr19- Kırmızıya dönüştü ise doktora git bekleme benimde ilk pembe lekelenmem oldu 6. Haftada sonra progestan başladık 8. Haftada kırmızı kanaman oldu acile gittim kontrol edildi çok şükür sorun olmadı korkma ama yinede doktora git
-kimkiii Benimde oldu canım o haftalarda istirahat et pek ayakta kalmamaya çalış iş yapma ilaçlarını düzenli iç 25.haftamdayim şimdi çok sukur gecti