Şişli Memorialda tüp bebek tedavisi gördüm çok çok memnun kaldım. (Gerek hastane, gerek doktor..) temizlik, yemek, odalar 👍🌼 Çok şükür pozitif haberini aldık. eger tedavideki doktorum gebelik takibi yapsaydı oraya devam edicektim ama yapmadığı için birde detaylı araştırmam sonucu doğum paketi yoktu.. doğum olarakda çok onerilmedigi için.. doğum paketi almak istediğim icin ya acıbademe gidicektim yada Florence Nightingale Hastanesi.. ben Florence seçtim. Doğum paketi aldığım için şuana kadar cebimden hiç para çıkmadı.. hastane olarak aldığım hizmetten memnunum ama doktorum malesef prof. kadın doğum aynı zamanda onkoloji olduğu için biraz fazla yoğun, (sürekli ameliyatta) birde fazla rahat son ayim olmasa değiştirmeyi düşünüyordum. En büyük sebebi bayramda Corona oldum mj attım cvp vermedi asistanina yazdım cvp vermedi en son hastaneye ulaşıp o şekilde ulaştım onun için çok sinir oldum. Ama Çok fazla doktor seçeneğiniz var ozellikle nazlı hoca çok ii.. şimdiki aklım olsa onu seçerdim.. sadece doğurtuyor😇🥰😍 çift ana dalı olan doktor bana göre hata🌼💙