Bu_busra Sizce 3 lü test yaptırmalımıyım? İkili testi yaptırdım sonuç iyidi ama 3 lü teste kimisi gerek yok diyor ve kaçıncı haftada oluyor?
aslansmommm Bu_busra ben 2li yaptırdım 12. Haftada düşük risk çıktı doktorum 3lü de istedi 16. Haftaydı sanırım onda da düşük risk çıktı ben içimde kalmasın diye doktor neyi önerirse yaptırıyorum bu ay sonunda da detaylı ultrason var bakalım hayırlısı
Moonlight38 Bu_busra İkilide sorun yoksa üçlü ve dörtlüyü önermiyorlar. İkili test ve detaylı ultrason yeterli oluyor
Aysun09 Bu_busra canım bence yaptır 2’li testte nöral tüp defekti riskine bakılmıyor 3’lü ve 4’lü de bakılıyor. Ben de 2 li test yaptırmıştım doktor 3lüye gerek yok risk düşük dedi ama sonradan öğrendim nöral tüp defekti riskinin 2li testte belli olmadığını
yagmurrrra 2li testi kaçıranlar genelde 3lüyü yaptırıyor ikisindede kalıtsal hastalığı varmı diye bakılıyor down sendromu vs.. yaptırdıysanız gerek yok bende detaylıyı yaptırın ben ikiliyi yaptırmadım o yüzden 3lü testi yaptırıcam sonrada detaylıyı