_Merve__ [](https://)Kizlaar igg değerim çok yüksek. Böyle olan var mı bu ne demek ? 26 haftalik hamileyim
Buketkara _Merve__ igg geçirmiş olduğun ve bağışıklık kazandığın anlamına geliyor , igm şuan geçirdiğin hastalık anlamına geliyor
Tubakskn11 _Merve__ bendede bakıldı antı yazıyo basında yanı bu vıruse karsı bagısıklıgın var amlamına gelıyor bısey yazmıyosa bılemedım
Kub246 İgg sıkıntı olmuyor ama igm değeri pozitif çıktıysa avidite testi yaptırıyor doktorlar genellikle. Ben de 5 haftalıkken bu konuda korku yaşamıştım. Neyse ki bir sıkıntı çıkmadı. Önceden geçirmişim bu virüsü.
_Merve__ Kub246 Bugün görüştüm doktorumla daha önce geçirmişsin. Çoğu kişide pozitif çıkar zaten, herhangi bi sorun yok dedi
_Merve__ Kub246 Bugün görüştüm doktorumla daha önce geçirmişsin. Çoğu kişide pozitif çıkar zaten, herhangi bi sorun yok dedi
TeoMom _Merve__ Çok rahatladım ya ben perşembe gideceğim doktora biraz stres yapmıştım internette okuduklarımdan dolayı 😔
TeoMom _Merve__ Evet gerçekten o kadar üzüldüm moralim bozuldu ki okuyunca sonra Kaan Kocatepe’nin videosunu izleyince içim rahatlamıştı sizde doktor normal deyince kafam iyice rahat etti sorunsuz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah🤲🏻
_Merve__ TeoMom Amin inşallah, konu bebek olunca hassaslasiyoruz direk. Sağlıkla kolaylikla doğururuz insallah
Papatyam5678 _Merve__ mrb canim kacinci haftada testi yaptirdiniz? Bendede 25 haftada igg positif cikti. Cok endiseleniyorum. Sonucunuz nasil cikti ?