Sehrbnon12 Kızlar ben 9 haftalık ikizlerime hamileyim ama son 3 gündür belimin agrıdıgını ve sol kasıkta batma zonklama gibi ara ara ağrı hissediyorum böyle olan varmı endişelenmelimiyim daha önce fazla belirtim yoktu
Nskyhn Sehrbnon12 bebislerin büyüyor ve yer açıyorlar ondan dolayı olabilir, bence aklına hemen kötü bir şey getirme 💚
Rojbin27 Sehrbnon12 bende 9+6 olduk eğilmek istediğim de batma oluyor yani bir şey olduğunu hissediyorum
Sehrbnon12 Nskyhn balım ne bilim böyle günde 3 defa oluyor yani uzanınca geçiyor ama korktum ya bide sol tek oluyor belimede vuruyor bazen
Sedam42 Sehrbnon12 bende ayniyim sol kasik sol bel agri oluyo benim hamile kaldigimdan beri bugun sordum rahim cekiyo o tarafa filan dedi progestn kulanmaya devam et dedi
Sehrbnon12 Sedam42 bende progestanı fitil olarak günde 3 defa kullanıyorum senin bisey yok dimi bebegin nasıl benim ikiz bide ya korkuyorum
Sehrbnon12 Sedam42 ben kalp atıslarını 10 gun önce duymuştum cok şükür ama suan 9 haftalık olduk kasık batmalarım olunca sorayım dedim