Handecik 28+5 günlüğüm Bugunki değerlerim bdp 30w3d Hc 30 w0d Hc*29w3d Ac 29w3d Fl 28w3d drum bugun başı buyuk bacak biraz kısa dedi. Buna benzer durumlarla karşılastınız mı? "süreç nasıl ilerliyor hatasıyla uyumlu olsun diye ne yapmak lazım.?
Eslem_1 Handecik siz değerleri yanlış girmişsiniz haftaları yazmışsınız tam karşısında yazanları yazacaksınız
Handecik Bpd 7.57 cm avg Ofd (hc) 9.55 cm avg Hc 27.46 cm. avg Hc* 26.98 cm Ac 25.29cm Fl 5.35 cm last Eslem_1
Eslem_1 Handecik tam boyu 37 cm civarı olması lazım o kadar da kısa değil bence ben 30. Haftamda 40 cm di sanırım ortalama bu şekilde oluyor genelde o haftalarda ama özellikle bacak boyuna mı kısa dedi? ya da kız erkeğe göre değişiyor da olabilir benim kız.. bir de bildiğim kadarıyla bebeğin başının büyük olması çok endişe edilecek bi durum değil yani kafasının büyük olması kocaman sıradışı bi çocuk olacak anlamına gelmiyor belki normal doğumda sıkıntı olabilir sadece 🌸yani başka yorum yapmadı mı doktor ya da sormadın mı
Handecik Eslem_1 en son 24üncü hafta da gitmiştim o zaman da baş kısmı 12 gün öndeymiş az önce baktım şimdi de. Yani gelişimi aynı oranda olmuş. 24.haftada fl 8 gün öndeymiş bugun 2 gün geride muhtemelen 1ayda 10 gün gelişimi aksamış. Bunu kendim yorumladım kafaya cok takınca. Hoca baş kısmı biraz ileride, bacak biraz kısa dedi. Daha önce söyledim mi bunu dedi hayır dedim. Sanırım bu bacak geriliği yeni oluşmuş
Handecik Eslem_1 erkek bu arada bir de ben D vitaminimi yanlış kullandım. Ebe hanım 5 damla suya dok 5 damlayı gecirme demişti. Meger her gün beş damla imiş. İhmal etmiş oldum Aceba buda etkiler mi
Eslem_1 Handecik yok canım d vitamini eksikliğinin bacak ve kafa boyuyla bir ilgisi olmaz sende halsizlik yorgunluk vs yapabilir ancak.. çoğu kişi d vitamini kullanmıyor bile sanırım ya da geç kullanmaya başlıyor..bacak boyunu bilemem ama fl değerini 7 ile çarpınca çocuğun tam boyu çıkıyor boy olarak çok da kısa gibi gelmedi bana açıkçası devlete mi gidiyorsun özele mi eğer çok kafaya taktıysan başka bir doktorun daha görüşünü al bakalım ne diyecek ?
Mervecik08 Handecik ben de şuan 28 inci haftadayım 23 haftalıkkken bir ay boyunca asırı yüksek doz olanı vermiş aile hekimi bana okdr kötü hissediyorum ki kendimi çocuğuma inşallah bişey olmamıştır doktorlara söyledim organ gelişimi tamamlandıgı için zarar görmemiştir dedi birtanesi inşallah bişey olmamıştır 2.000 lik kullanmam gerekırken neredeyse hergün 20.000 lik kullandım o kdr kötü hissediyorum ki kendimi suçluyorum ama rabbim korumuştur inşallah yavrumu bir daha tövbe oranın hic bir ilacına şeyine güvenmem
Handecik Eslem_1 devlete gidiyorum evet dediğin gibi Baska bir Dr a daha görüneyim bakalım, gerçi kısa olsun uzun olsun canımıniçi o benim de, elimden ne gelebiliyorsa onu yapabileyim istiyorum ☺️
Eslem_1 Handecik özelde bi doktora git canım cihazlar farklı oluyor genelde devletin cihazları eski de olabilir bilemiyorum öyle yorum yapanlar da olmuştu sanki burda🌸 kilo farklılıkları bile olabiliyor devlette farklı kilo özelde farklı kilo çıkabiliyor özelde 4D ultrason vardır tam net bilgi verirler aklında kalacağına için rahatlar en azından
Handecik Eslem_1 evet dediğin gibi araştırayım bulayım, detaylı ultrason a özelde bir dra gitmiştim hiç böyle birsey bahsetmemiş de olmadı tekrar ona gideyim cihaz çok netti dediğin gibi, çok ama çok tesekkür ediyorum kuzum ferahlattın beni 🌺 sağ olasın 🙏🙏