northandmother Kızlar 21+2 deyim çok şükür herhangi bir risk yok normal geçiyor hamilelik yolculuga çıkacağım 9 saat sürecek kendi aracimizla gideceğiz doktorla görüştüm bir sakincasi yok dedi ama sizlere de sormak istedim yolculuk yapmak problem teşkil eder mi ?
MerveEbru northandmother 16 haftalıkken yapmıştım ben hemde 15 saat ama benim bindiğim otobüs bomboştu istediğim gibi hareket edip uzanıp uyuyabiliyordum. Ve sık sık hareket ediyordum her molada yürüyüş yapıyordum binene kadar. En önemlisi uzun süre oturmamak canım. Doktorunda tamam dediyse sorun yok.
Gamze1013 northandmother benim doktorumda bir sıkıntı olmaz kendi aracınla arada çık yürü dedi içiniz rahat olsun risk görse demezdi herhalde 🥰
ipeklendik northandmother 24+0 da bayram İçin yolculuk yaptım 7 saat sürdü kendi aracımız olduğu İçin sürekli durduk hem WC ihtiyacı kolay oldu hemde her durmamızda en az 10dk yürüdüm çok şükür bir sıkıntı olmadı sadece yolculuk bitiminde ayaklarım davul gibi şişmişti 😂
northandmother MerveEbru yok zaten saat başı 15 20 dk mola vereceğiz bu süreçte yürüyüş yaparım çok teşekkürler ❤️
northandmother Gamze1013 ne bileyim yaa doktor sorun olmaz dedi ama işte insan tereddüt ediyor benim gibi yolculuk yapanlar da var mıdır herhangi bir sorun yaşamış mıdır diye merak ettim çok teşekkürler 🥰🥰
Bebek-C Ben de aynı haftalarda 7-8 saatlik yolculuk yaptım ön koltukta oturdum devamlı hatta giderken yolun yarısında araç da kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. 2 saatte bi mola verin ayaklarınızı açın, bol da su için bir şey olmaz Allah’ın izniyle.
northandmother Bebek-C gerçekten çok teşekkür ederim içim aşırı rahatladı rabbim korusun hepimizi inşallah sağ salim kucağımiza alıriz büyütüruz 🥰