Poyras Azıcık ayakda dursam yol yürüsem belim sanki kırılacak oluyor zaten yatarken yan yapmaktan bel ağrısı çekiyorum ne olacak ki böyle 19 haftalığım
Nskyhn Poyras hareket yapın biraz düzelir bı de her gün maden suyu tüketirseniz hissetmezsiniz çok. Instagram’da melike_yoga diye uzman var bı de elçin Demirel hoca var onda bel hareketleri var bakın isterseniz
aslansmommm Poyras aynı haftadayız bende inanılmaz ağrılar yaşıyorum belimde gece bazen yürüyemez oluyorum uykudan kalkınca Allah yardımcımız olsun
Melisaelf Poyras ben de 26 ya gireceğim ben de vahimim bu konuda mahvoldum 🤦🏻♀️ Ne yapsam geçmiyor yürüyüş yapsam da zorlanıyorum boş yere parol içmek istemiyorum
Poyras Nskyhn sodayı hergün tüketiyorum hareket de zaten günlük rutin işler hiç bitmiyor 😂 egzersiz yapamam kuzum riskli gebelik benimkisi galiba bel ağrısı ile sonuna kadar gidecem
Nskyhn Poyras ama bu rutin işlerden daha rahat yani zorlamadan oturduğun yerde belini rahatlatıyor videoya bak ne dmeek istedigimi anlayacaksın 🙏🐣
rkyycbnn Poyras benimki kiloyla alakalı degil normalde de bel agrısı olan biriyim Bi de sekiz yıl ara vermiştik belki ondan da biraz zor oluyo