Yildizparlak Hanımlar merhaba 17+0 ikinci trimester da hamilelik belirtileri oluyor mu yani ben bir iki gün biseyler hissetsem çoğu zaman hissetmiyorum hamile değilim gibi geliyor bazen karnımı görmesem.☺️ Sizde de durum böyle mi
TugceArslan Yildizparlak Ben de öyleydim. İnşallah hep böyle rahat bir hamilelik geçirirsiniz🙏🏼 30+4üm şuan. 20li haftalardan sonra reflü başladı sadece.
caglaolmeZ Yildizparlak bende 16+5 haftalık hamileyim sadece göğüslerim ve kasıklarım da belirti var kasıklarım ağrıyor yanma gibi normal mi bilmiyorum bir gidiyor bir geliyor 3 gün sonra kontrol zor sabrediyorum
Sabibo Bende öyle. 18 haftalık hamileyim göğüs hassasiyeti bazen yok gibi bazen sızlıyor, bazen o kadar normalim ki karnım olmasa hamile olduğumu hissetmem bazen de belim ağrıyor falan. Kendi kendine öyle belirtiler geliyoor gidiyor😅
Yildizparlak Sabibo benimde öyle canım ama işte sürekli belirti aramaktan yoruluyor insan belirti durur durmaz insan endişe duyuyor canım
MerveEbru TugceArslan al bendende o kadar yaaa 22 haftalık oldum şu bi kaç haftadır bir reflü başladı öncesinde iyidim ne oldu anlamadım 😀 inşallah geçer oda
Yildizparlak TugceArslan çok sevindim rabbim bize de o haftaları göstermeyi bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza almayı nasip eder inşallah
TugceArslan MerveEbru Bebişlerin duruşundanmış. Baş yukarıda olduğu için kafayı dikiyorlar, mideler pert
Yildizparlak TugceArslan ben daha 17 yim.ilk gebeliğim.daha önce bir dış bir kimyasal gebeliğim.oldu.kan.pihtilasmam.var.ecopirin ve oksapar iğne kullanıyorum hayırlısıyla inşallah bebeğimi kucağıma alırım belirti de çok az olunca endişe duymadan alikoyamiyorum kendimi
MerveEbru Yildizparlak bel ağrım oluyor ara ara bu aralar bi ağırlaşma geldi bacaklarımda ağrıyor canım annem bebek büyüdükçe ağırlık aşağı iniyor o yüzden ağrıların artıyor diyor. O yüzden yürüyüş yapıyorum
TugceArslan Yildizparlak Siz de hayırlısıyla İnşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Zaman geçmiyordur şuan size. Tahmin edebiliyorum ama öyle böyle 30ları göreceksiniz :)
Yildizparlak TugceArslan aynen öyle sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini inşallah bir an önce Ekim gelirde dogururum hayırlısı yla diyorum 🙂🙂 dualarını bekliyorum canım