ElifPeker06 Annişler doğuma son 14 gün veya 7 gün artık ne zaman canı gelmek ister bilmiyorum neyse ama göğüslerimin yara olmasını istemiyorum hangi kremi önerirsiniz ona göre sipariş vereyim sağlıklı günler 😘🤗
TugceArslan ElifPeker06 Ben ilk hamileliğimde lansinoh kullanmıştım 2-3 hafta önceden. Yine kullanacağım ancak tecrübem bana her şekilde yara olacak diyor😁
elifinilki27 ElifPeker06 Hiçbirşey fayda etmedi bende gittim o kadar para verdim lansinoh göğüs ucu kremi aldım hiçbir işe yaramadı
MerveEbru ElifPeker06 önerilere göre gümüş kapak aldım ben canım doğumdan iki hafta önce kullanmaya başlicam ki etkisini göreyim. Krem almadım gerek yok diyor coğu anne. Ama illa krem alacağım diyorsan bence incia’nın göğüs ucu jelini al bence hem diğer kremlere göre daha az maliyetli devir ekonomi devri sonra pahalısını alıp boşuna para vermiş olma😊
DuyguKB Melisa_48 Ben de gümüş kapak aldım, 34’ü dolduruyorum. Siz kaçıncı haftada kullanmaya başladınız?
Eskaoz Sarı kantaron yağı yarana yanigina.pisigine bebeğe göğüs ucuna sezeryanina hatta basuruna herşeye kullan net
Canan7840 ElifPeker06 ilk hamileliğimde lonsinoh kullanmıştım silme gerektirmiyor sürdükten sonra emzirilebiliyor olması avantaj
Senemturan ElifPeker06 ben gogus yarasindan cok cekmistm ya bunda da bole olmasin diye eczaneye sordum dogumdan once bol bol nemlendir dedi illa krem sart degl zeytinyagiyla da olur dediler. Ben zeytinyagiyla baslayacgm zaten yara oldukdan sonra gecmis olsun ne krem ise yarar ne obur seyler