balbebisim Merhabalar bulunduğum şehirde bayisi yok bir model beğendim dolap ve şifonyer olarak buraya ücretsiz nakliyesi kurulumu var ama yine de bir sorun yaşar mıyız diye düşünüyorum daha önce alışveriş yapan var mı? Düşünceleriniz nedir acaba?
goldumsu balbebisim biz dün aldık mağazasından. Ankara sitelerde bütün bebek mağazalarını gezdik kalite olarak hepsiyle aynı ahşaplar zaten absürt pahalılıkta. Suntalam ürün, mdf kapak kullanıyolar. Çarşamba teslimatı gerçekleşecek. Mağazında beğendim ürünün kalitesini.
balbebisim goldumsu çok şık duruyor ben de beyaz ahşap olan bir modeli beğendim, kurulumdan sonra da bana yazma şansınız olur mu memnuniyet açısından teşekkür ediyorum.
goldumsu balbebisim tabi ki yazarıım görselde atarıım. Ahşap ince uzun kulpları olan vardı bi de halatlı olan model bende onları beğenmiştim ama hızlı teslim edilmesi gerekiyordu depolarında hazır eşyayı tercih ettik bizde. Doğuma çünkü 1 aydan az süre kaldı ve oda yapmayı düşünmüyorduk son ana kaldı. Bu eşyanında kulpları gri olacak eğer sıkılırsam bende ahşap kulplardan alırım dedim.
balbebisim goldumsu halatlı dediğiniz model bu mu benim beğendiğim bu çünkü incelediyseniz güzel miydi :)
balbebisim goldumsu evet ben de ilk gri beyaz düşünmüştüm sonradan ahşapa döndüm nedense. Düz renk olması çok güzel dediğiniz gibi gri de olabilir ahşapta, gülerek kullanın inşallah.
balbebisim goldumsu aynı model evet gidip görmüşsünüz çok şanslısınız :) altına robot süpürge girer mi sizce? Kalitesi de iyiydi değil mi? Çok soru soruyorum kusura bakmayın☺️☺️
goldumsu balbebisim teşekkür ederiim. İnşallah umduğumuz gibi olur bebişlerimizin odaları. Ben yine yazarım çarşamba günü gelince eşyalar
goldumsu balbebisim girer muhtemelen yüksekti çok yere yakın değil ayakları. Suntalam mdf karışımı bi ürün. Koçtaş dahil bi çok mağazaya fabrika çıkışlı ürün veriyorlarmış aslında diğer mağazalarda gördüğümüz modellerin üreticisi olan firmaymış. Kanserojen olmayan boyalar kullanıyoruz ithal demişti
balbebisim goldumsu anladım köklü iyi bir firma o zaman şikayet varda inceledim şikayeti olan insanlar vardı bir de aynı şehirde olmayınca kafam baya karışmıştı verdiğiniz bilgiler çok değerli tekrar teşekkür ederim.
goldumsu balbebisim online sistemleri nasıl bilmiyorum ama mağazası çok ilgiliydi ve ürünler güzeldi. Çarşamba teslimatta bi sıkıntı yaşanmaz umarım. Mağazadan almak her anlamda daha avantajlı oluyor illa ki kurulumu vs. muhatap bulman daha kolay oluyor
balbebisim goldumsu evet bire bir muhattap olmak daha iyi ama bu modeli burda yok bayisi de yokmuş başka modeller de hoşuma gitmiyor hayırlısı bakalım